Novi Sad

Gde u Novom Sadu uraditi uklanjanje ožiljaka, kvalitetno i trajno?

uklanjanje-oziljaka-novi-sad

Uklanjanje ožiljaka je, zahvaljujući razvoju estetske medicine i tehnologije, postao gotovo rutinski proces. Ipak, on nije bezazlen, pa bi morao biti poveren iskusnim stručnjacima.

Ožiljci su promene na koži koje nastaju kao odgovor kože da zaceli ranu ili kakvu drugu promenu nastalu usled različitih vrsta oštećenja.

Ožiljci se razlikuju od ostalog dela kože po boji i izgledu, jer su nastali od čvrstih kolagenih vlakana, kojima nedostaje elastina, a na predelu ožiljka često su oštećene i dlake kao i lojne i znojne žlezde.

Nekada su ožiljci smatrani trajnim oštećenjima na koži, ali razvojem estetske medicine i tehnologije, oni se danas u velikoj meri mogu delimično, pa i potpuno ukloniti.

Istraživali smo klinike i salone u Novom Sadu u kojima rade skidanje ožiljaka na bezbedan i kvalitetan način, trajno.

Poliklinika Consilium

Uklanjanje ožiljaka u Poliklinici Consilium radi se hirurškim putem i laserom. Od skoro, ova poliklinika u ponudi ima i laser poslednje generacije, koji je neprikosnoven u tretmanima estetske medicine i ginekologije.

Reč je o CO2RE laseru, kojim se tretiraju sve vrste ožiljaka uključujući i ožiljke od akni, kao i strije i bore. Fakcioni laser zateže, podmlađuje kožu i sluzokožu na izuzetan i efikasan način.

Tretman obavlja dr Marija Marinković, plastični i rekonstruktivni hirurg.

Prednosti ovog tretmana u odnosu na ostale metode uklanjanja ožiljaka je to što je reč o potpuno neinvazivnoj metodi, čiji se rezultati mogu uporediti sa rezultatima hirurškog uklanjanja ožiljaka.

Više informacija naći ćete na sajtu Poliklinike Consilium, ili pozivom na broj 021/426-488.

Poliklinika Novakov

Još jedna od poliklinika od velikog poverenja u Novom Sadu i Vojvodini, a gde se mogu brzo, bezbedno i kvalitetno ukloniti ožiljci je Poliklinika Novakov.

Oni rade lasersko uklanjanje ožiljaka, a u intervenciji se koristi frakcionirani laser koji smanjuje vidljivost ožiljaka, a ne deluje na okolno tkivo. Tokom laserske terapije uklanja se samo tkivo ožiljka, uz istovremeno stvaranje novog kolagena, pa se deluje na izgled i veličinu ožiljka – od crvenog, debelog, uzdignutog ožiljka nastaje tanji, beličastiji, u nivou kože.

Pre intervencije skidanja ožiljaka laserom potrebna je konsultacija sa lekarom kako bi se procenio tip kože, zarastanja i ožiljka, i kakvi se rezultati mogu očekivati.

Detaljnije informacije možete pronaći na sajtu Poliklinike Novakov ili pozivom na broj 021/300-76-59.

Poliklinika Nada Diva

Nada Diva je poliklinika koja već 25 godina u Novom Sadu i mnogo šire postavlja standarde u oblastima laserskog i radiotalasnog lečenja promena na koži i iza sebe ima hiljade zadovoljnih pacijenata koji su svoje poverenje poklonili dr Nadi Radulaški i njenom stručnom timu specijalista iz oblasti plastične i rekonstruktivne hirurgije, fizikalne medicine i rehabilitacije, estetske hirurgije i dermatologije.

nada-diva-estetika

U prijatnom ambijentu, bezbedno i efikasno, pomoću najsavremenijih medicinskih lasera možete izlečiti sledeća stanja:

  • akne (Nd Yag, IPL AC, He Ne laseri)
  • fleke, ožiljci i strije ( IPL SR, Er Yag, V-beam laseri)
  • rozacea i prošireni kapilari (Nd Yag, IPL SR, V-beam laseri)

Svi laserski tretmani obavljaju se uz prethodnu konsultaciju i pod kontrolom lekarskog tima.

Nada Diva je pionir u radiotalasnoj metodi pomoću koje u jednom dolasku možete ukloniti sve vrste virusnih bradavica, keratoza, fibroma i ostalih benignih promena na koži.

Adresa: Vase Stajića 25, Novi Sad

E-mail: klinika@nadadiva.rs

Društvene mreže: Facebook Poliklinika NADA DIVAIG poliklinika.nada.diva

Kontakt: 021 421 892063 585 000

Najbolji tretmani uklanjanja celulita u Novom Sadu

Luftika Promo

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link