Magazin

Ispovest doktorke: Kako me je pokrala žena-patka?

patka-usne
Foto: Jam Press/Ilustracija

Svakavih prevaranata ima naokolo, i do sada su se devojke i žene često žalile na to da su ih prevarili samozvani doktori estetske medicine, ali, ima i potpuno suprotnih, bizarnih i neočekivanih slučajeva, kao što je, na primer, ovaj.

Početkom ove nedelje pulskoj policiji je prijavljena retko viđena prevara. Naime, devojka je u jednoj ordinaciji povećala usne pa pobegla ne plativši.

O ovom slučaju je na Facebooku pisala vlasnica privatne klinike Anika Černeka.

U ordinaciju je ušla žena već znatno uvećanih usana koja se nama predstavila kao Nataša Radanović. Verovatno bi bolje nosila ime Džejn Dou jer je sve podatke upisane u lažni karton skroz izmislila. Kaže Nataša (Jane, Maša, Vaša, Naša…Vi birajte.), gospođa s naglaskom koji nije hrvatski, da ima muža Puležana i da ima petogodišnju ćerku s pokvarenim zubima koju bi nam kasnije dovela na pregled.
Natašu danas drugi doktor nije uspeo da primi za uvećanje usana i navodno je preporučio mene. Izuzev internog sukoba s ukusom za estetiku i veličinu usana, toj istoj Nataši uvećala sam usne za 1mL, namazala kremicu i standardno objsnila šta i kako nakon zahvata – prepričava Anika Černeka, vlasnica ordinacije za dentalnu medicinu.

Kako me danas pokrala žena patka?! 🦆😗

Jutros kava. Moka. Sasvim prosječan, radni, sparni i sunčani ponedjeljak. ☕

Onda…

Posted by Anika Černeka on Monday, August 23, 2021

Žena je rekla da će ‘skoknuti’ po ćerku, a u ordinaciji je ostavila izlizanu torbu. Međutim, torba je bila potpuno prazna, a izvesna Nataša se nije vratila.

Broj telefona koji je upisala u upitnik, koji je popunila u ordinaciji, ne postoji. Broj telefona s kojeg je zvala da zakaže zahvat nije dostupan. Telefonski mi je i MUP potvrdio da podaci ne odgovaraju dotičnoj osobi.

Nisam ljuta, ni tužna, a ni manje bogata zato što Nataša hoda s ukradenim XL usnama.

Ljuta sam i tužna jer Nataša nije ni prva ni zadnja muljatorka, lažljivica, kradljivica, prevarantkinja.

Ljuta sam i tužna što smo okruženi iskrivljenim, lažnim, maskiranim, izobličenim ljudima… – napisala je na Facebooku Anika Černeka.

Černeka je odmah sve prijavila policiji koja traga za prevarantkinjom.

Belgijanki zabranjen pristup zoo-vrtu zbog zabranjene 4-godišnje ljubavi sa šimpanzom

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

992 Shares
992 Shares
Share via
Copy link