Magazin

UFC borac objavio da je biseksualac nakon što je snimljen kako zadovoljava muškarca

dzef-molina
Foto: Instagram/jmolina

Džef Molina, UFC borac iz flyweight kategorije, priznao je da je biseksualac nakon što je procurio njegov privatni video na kojem oralno zadovoljava muškarca. Amerikanac je tako postao prvi borac u istoriji UFC-a koji se izjasnio kao pripadnik LGBT populacije, piše Index.

„Nije ovo način na koji sam želeo da se sazna jer sam želeo da objavim kad se budem osećao spremnim za to. Čitav život sam izlazio sa devojkama i potiskivao sam osećaje koje sam osetio u srednjoj školi i na fakultetu kao deo rvačke ekipe i kasnije kroz učestvovanje u MMA-u.

U sportu u kojem su većina fanova homofobni pušači ku*ca želeo sam biti poznat po svojim borilačkim veštinama, a ne po svojoj seksualnoj orijentaciji.

Siguran sam da me neće zvati ‘borac biseksualac’ nego ‘borac peder’.

Onome koji je u javnost pustio taj snimak poručujem da se nadam da je zadovoljan onime što je napravio. Ja znam ko sam i šta sam i, iako i dalje ima onih koji me mrze i koji šalju svakakve poruke, dobijam jako puno podrške i na tome svima hvala“, napisao je Molina na Twitteru.

Molina je prošle godine tokom svojih borbi podržao LGBT populaciju, zbog čega je bio jako kritikovan u MMA zajednici.

U karijeri u UFC-u je dosad upisao 11 pobeda i dva poraza, a trenutno je suspendovan zbog sumnji da je upleten u kladioničarski skandal.

Par primio udovicu u brak i uživaju u ljubavi, a deca ih podržavaju (FOTO)

88 Shares
Share via
Copy link