Magazin

Tužilaštvo pokreće istragu protiv Miroljuba Petrovića

Više javno tužilaštvo u Leskovcu pokrenulo predistražni postupak protiv Miroljuba Petrovića, kako bi se ustanovilo da li se bavio nadrilekarstvom, piše “Blic”.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Leskovcu je tom listu rečeno da su leskovačkoj policiji poslali zahtev za prikupljanje informacija.

“Te radnje obavljamo radi utvrđivanja postojanja osnova sumnje da Miroljub Petrović počinio krivično delo – teško delo protiv zdravlja ljudi iz člana 259. stav 2 u vezi člana 254 krivičnog zakonika”, navodi se u odgovoru tužilaštva.

Nakon dostavljenih odgovora po ovom zahtevu, piše u odgovoru “Blicu” koji je tom tužilaštvu poslao pitanja, koji potpisuje viša tužiteljka Ljiljana Zlatanović Janković – tužilaštvo će doneti odluku o daljem postupanju.

Podsetimo, Petrović je više puta došao u žižu javnosti zbog svojih metoda lečenja tumora, a poslednji put u Jutarnjem programu TV Prve kada ga je za smrt brata optužila sestra preminulog Slavča Petrova. 

On je preminuo od tumora na mozgu, a umesto lekarskog tretmana, bolesti je pokušao da se reši “metodama“ koje mu je preporučio Petrović.

Doktor Jakovljević o „isceliteljima“: Prevaranti poznaju psihologiju nemoći! (VIDEO)

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
103 Shares
103 Shares
Share via
Copy link