Magazin

Epidemiologu Tiodoroviću izgreban auto, a najviše ga uznemiravaju prozivke za nestručnost

“U sve sam ušao čista srca, a doživljavam da mi izgrebu kola” razočarano je rekao epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv koronavirusa Branislav Tiodorović.

Profesoru Tiodoroviću izgreban je automobil dok je bio na sastanku u Gradskoj kući u Nišu, a kaže da je u borbu protiv korone ušao “čista srca” i da ne razume zašto se ovakve stvari događaju.

Kad je izašao sa sastanka, Tiodorović je na svom automobilu primetio ogrebotinu duž prednjih i zadnjih vrata.

Kaže da “ne razume kako se pojedini ljudi bave politikanstvom u toku epidemije, umesto da svi budemo jedinstveni u borbi protiv virusa”.

“Ja nisam političar i ne bavim se politikom. U sve ovo sam ušao čista srca, a danas, povrh svega, doživljavam da mi izgrebu auto. Pa dokle? I zašto?”, rekao je Tiodorović.

Navodi da se, i kada je svojevremeno bila epidemija gripa, odazvao na poziv tadašnjeg ministra zdravlja Tomice Milosavljevića, kao i danas, kada se, kako je rekao, kao penzioner odazvao na poziv predsednika u borbi protiv korone, prenosi 021.rs.

“Ja, koji sam se usavršavao u Pasterovom Institutu u Parizu, koji sam prošao kroz 200 epidemija kao lekar, da budem prozvan da sam nestručan?! Izvinite, ali mene to uznemirava”, kaže niški doktor.

Korona virus: U Srbiji sve više pacijenata sa težom kliničkom slikom, Britanija započela vakcinaciju stanovništva

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

204 Shares
204 Shares
Share via
Copy link