Lifestyle Moda Venčanja

Svadbena magija na Sajmu venčanja

Magija svadbenog veselja počela je u subotu na novosadskom Spensu, a drugi sajam venčanja do sada je posetio već veliki broj Novosađana. Sajam će biti otvoren još danas, 31. januara, do 20 časova, pa ako već niste bili na Spensu, obavezno prošetajte. Lepo ćete se provesti čak i ako je vaš magični dan prošao. Iskoristite ovu priliku i podsetite se svega što je bilo lepo, pogledajte kako se trendovi menjaju i šta traže današnji mladenci.

Ako ste pak vereni, i već uveliko određujete datum kada ćete izgovoriti sudbonosno Da, Sajam venčanja na Spensu nikako nemojte propustiti. Dobićete mnogo korisnih informacija, videti najnovije modele venčanica i odela, a sigurno ćete dobiti i nekoliko novih ideja kako da učinite svoj poseban dan još lepšim.

vencanice-novi-sad-sajam

Modni atelje Amica je i ove godine jedan od izlagača, a kod njih ćete pronaći svečane haljine za sve prilike, šivene baš po vašoj meri. Tu je veliki izbor materijala, a možete odabrati već gotove haljine ili će je u Amici sašiti onako kako ste zamislili. Možete ih pronaći i u Pariskom magazinu, a ovaj studio već punih 18 godina osluškuje želje Novosađanki i ulepšava njihove svečane trenutke. Biljana Grabovica, vlasnica modnog atejea Amica otkriva koji model haljine Novosađanke najčešće traže.

– Veoma su popularne sirena modeli, a ove godine Sajam venčanja je znatno posećeniji nego prethodne, i veoma smo zadovoljni odzivom Novosađana. Sve je lepo organizovano, i Novi Sad svakako zaslužuje jednu ovakvu manifestaciju – kaže ona.

cipelice-za-svadbu-novi-sad

Na sajmu su u toku i velike akcije, popusti i sniženja. Tu su i organizatori venčanja kojima možete prepustiti celokupnu organizaciju, a moćićete i da porazgovarate sa fotografima, iznajmite salu ili restoran, i informišete se o iznajmljivanju limuzine. Naravno, tu su i poslastičari i cvećari koji će se pobrinuti da dekoracija, odnosno mladenačka torta bude savršena.

Katarina Rakovica, predsednica udruženja građana Zajednički život koje je organizator ove manifestacije, kaže da su veoma zadovoljni odzivom Novosađana.

– Spens je pun i veoma smo zadovoljni. Nadamo se da će ovo prerasti u jednu lepu tradiciju i da ćemo svake godine imati sve veći Sajam venčanja – kaže Katarina.

sajam-vencanja-novi-sad

Devojke slobodno dođite i isprobajte frizure, prepustite se veštim frizerima i šminkerima, probajte venčanice i svečane haljine, i uživajte u svojoj svadbenoj magiji. Danas vas očekuje revija venčanica i svečanih haljina u 17h.

Devojke, drugarice, mame, sestre i kume za ruke i pravac na Spens, jer će i za njih ovde biti svečanih elegantnih haljina, krojačica i raznih modnih detalja.

Pogledajte najlepše fotografije venčanja

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap