Lifestyle Magazin

Najsavršenija dekoracija za venčanje iza koje stoji jedna žena i mnogo ljubavi i kreative

venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram

Planiranje venčanja je zasigurno uzbudljivo ali može da postane i prava noćna mora. Svaka mlada želi da sve bude baš savršeno, od venčanice do dekoracije. Upravo je savršen prostor i dekoracija od ključnog značaja za ukupan utisak i naravno lepe fotografije. Svaka buduća mlada sigurno ima neke ideje za to kako bi dekoracija trebalo da izgleda, ali savujemo da to ipak prepustite profesionalcima.

Kako je dan venčanja samo vaš dan, idealno bi bilo da je sve osmišljeno samo za vas, unikatno i naravno da ostavlja bez daha. Pronašli smo ženu koja stoji iza najlepše dekorisanih venčanja u Crnoj Gori a možda i šire. Jelena Mlađenović ostvaruje snove mnogim parovima. Izabrali smo samo neke od čarobnih dekoracija.

Naš favorit je “White party”, venčanje koje je pored savršenih detalja imalo i živu dekoraciju: pogledajte video do samog kraja!

Apsolutno romantično venčanje dekorisano u obožavanom boho stilu. Neki su zbog ove dekoracije poželeli da obnove zavete.

Jednostavo a ipak raskošno. Venčanje u cveću za mladence koji vole klasiku.

Verovatno ste pomislili, ovakve dekoracije su samo na stranicama modnih časopisa koje stilizuje velika ekipa profesionalaca ali iza ovih savršenih dekoracija stoji kreativa i ljubav  jedne žene.

Pogledajte galeriju njenih radova, vaš poseban dan zaslužuje da bude baš ovako savršen!

venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram
venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram
venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram
venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram
venčanje
Foto: Printskrin/ Instagram

Evo šta sve treba gledati pri izboru sale za venčanje

Julija Vojinović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
697 Shares
697 Shares
Share via
Copy link