Srbija Vesti

Selfi SNStaša goloruka na opoziciju: Ja imam više pregleda nego oni glasača

staša
Printscreen

Narodna poslanica SNS Staša Stojanović u poslednje vreme nesumnjivo je među najistaknutijim perjanicama vladajuće stranke. Svaka njena aktivnost na društvenim mrežama usmerena je na promociju vlasti i degradaciju opozicionih stranaka, pa je takav slučaj i sa njenom poslednjom objavom na Tviteru.

Naime, Stojanović je na Tviteru napisala da opozicija „tupi nebuloze“.

„Kakva državotvorna opozicija i kakvih je pola miliona građana za vas glasalo, kad ja sama imam više pregleda nego svi vi zajedno sa botovima!? Ako već lažete o podršci, gde je ta vidljivost? Tupite nebuloze, zato vas svi vaši i napuštaju. Svesni su da vam je laž drugo ime“, navela je Stojanović.

Poslanica Staša Stojanović nedavno je došla u žižu javnosti budući da nije pravila Agenciji za sprečavanje korupcije da ja je zaposlena u Elektrodistribuciji Srbije.

Poslanica SNS Staša Stojanović objavila je nedavno na društvenim mrežama da radi kao glavni stručni saradnik u Elektrodistribuciji Srbije. U njenoj biografiji navodi se da je završila Fakultet tehničkih nauka na smeru Inženjerski menadžment, koji je završila nakon diplomskog rada pod nazivom „Mediji i javni interes u Srbiji“.

U ovom preduzeću Stojanović je zaposlena od 2020. godine, ali na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije ne vidi se da je Stojanović to i prijavila, iako je zakonski bila u obavezi.

Zbog toga je Agencija pokrenula postupak protiv Stojanović.

Izvor: Nova

Prepodobna SNStaša: Na pauzi za ručak odem do crkve Svetog Marka i opet ne valjam!

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Isto kao što ljudi idu u cirkus da vide životinje koje izvode trikove, tako i tebe “pregledaju”.

68 Shares
Share via
Copy link