Magazin Novi Sad

SNS lavica Staša poslanicima održala čas o upotrebi turbo kružnog toka u Novom Sadu (VIDEO)

stasa-stojanovic
Foto: Printscreen

Poslanica vladajuće stranke Staša Stojanović iskoristila je danas svoje vreme u Skupštini Srbiji da govori o temama od velike važnosti. O turbo kružnom toku u Novom Sadu.

Stojanović je o turbo kružnom toku govorila tokom rasprave o smeni ministra Radeta Baste, piše 021.

Obrazlažući zašto će glasati za smenu Baste rekla je da je važno da svaki ministar radi za zemlju koju predstavlja, jer je Vladi Srbije potrebno zajedništvo i manje disonantnih tonova, te podrška onome što se definiše kao državna politika.

Za SNS, po njenim rečima, državna politika je briga za narod, što se najbolje ogleda kroz lokalnu politiku, ističući Novi Sad. Svoje mesto u njenom govoru dobio je i turbo kružni tok.

Istakla je da je Novi Sad prvi u nekoliko stvari, među kojima je i ova saobraćajnica. Onda je odlučila da poslanicima i poslanicama objasni kako se vozi kroz turbo kružni tok.

Dozvolite Staši Stojanović da vam objasni kako se koristi turbo kružni tok u Novom Sadu.

– Pre same raskrsnice, ali i u samom kružnom toku, signalizacijom je, znači, naznačeno kojom trakom se krećemo i do ulaska u kružni tok kao i do izlaska iz njega idemo tom trakom. To je zaista jedna velika olakšavajuća okolnost pogotovo za sve nove vozače, vozače početnike koji se itekako plaše ulaska u kružni tok – objasnila je Stojanović saobraćajnu novotariju u Vojvodini.

Poslanica Srpske napredne stranke ukazala je i na to da je Novi Sad kupio 10 novih električni autobusa, da se broj biciklista povećao sa 10.000 na 40.000 što je potpomognuto subvencijama za kupovinu bicikala, da se u njenom komšiluku gradi vrtić za 225 dece, navodeći da je već nekoliko vrtića sagrađeno.

Nakon njenog obraćanja reč je dobio poslanik Stranke slobode i pravde Đorđe Đorđić koji nije mogao da se suzdrži od smeha.

On se toliko smejao što je izazvalo smeh ostalih u sali.

Selfi SNStaša goloruka na opoziciju: Ja imam više pregleda nego oni glasača

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link