Srbija Vesti

Prepodobna SNStaša: Na pauzi za ručak odem do crkve Svetog Marka i opet ne valjam!

stasa sns
Foto: printscreen

Iako je tek počela da radi kao poslanica, Staša Stojanović bi mogla da uzme koji slobodan dan i malo iskulira posebno od pokušaja da se dopadne javnosti kojoj se, jednostavno, ne dopada.

A posle svakog „vađenja” još manje… Na saopštenje koje je nedavno objavila moglo bi se konstatovati samo jedno – ima li dalje?

Na pauzi u crkvi

– Pauzu za ručak u Skupštini iskoristim tako što odem do Crkve Svetog Marka. Sama. I opet ne valjam. Jer šta ću ja u crkvi i u parku. I to im smeta ali to nije do mene. To je do njih. Ja to volim i to me ispunjava. Molim vas da u budućnosti sagledate celu sliku. Razumem da žele da me sabotiraju jer im ovako čista predstavljam pretnju. Imam Boga na svojoj strani i biću iznad svih koji pokušavate da me slomite. Nemam čega da se stidim. Nikog nisam maltretirala, niko ne pušta suze zbog mene, a verujte mi da nikad neću dozvoliti da neko pati zbog mojih reči ili dela. Biću sve ono što vi niste –  zaključila je Stojanović u saopštenju u kome se obračunava sa Demokratskom strankom koja je tražila njenu smenu zbog toga što je još na masteru.

– Ja imam završen državni fakultet. Master studije sam upisala zbog sebe, ne zbog funkcije. Kad ih završim, završiću ih zbog sebe, ne zbog bilo koga od vas ko ovo čita. Moja stvar. Narodni poslanik može biti svako jer da ne može ne bi mi sad kolege bili ljudi bez dana radnog staža, nikogovići koje plaćaju stranci da nam prave nerede po državi. O moralu dotičnih i njihovom integritetu ne bih jer mi je ispod časti – napisala je Stojanović ali se tu nije zaustavila. Nažalost.

Marketing držim u malom prstu

– Što se tiče moje biografije, između redova ste mogli da shvatite da marketing držim u malom prstu i da se nekad nešto namerno napiše pa obriše jer su to male sitnice koje ne znače ništa apsolutno ništa, ali zaparaju oči da bi se ostvario cilj. Moje namere su časne i poštene jer imam čist obraz, volju i ljubav prema našoj zemlji. Moja dela govore za mene – piše u svom prvom zvaničnom saopštenju Staša.

Izvor: Nova.rs

Staša i Koluvija u novoj SNS epizodi „Poslanica i Jovanjica“

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

693 Shares
693 Shares
Share via
Copy link