Magazin Srbija

SNS Staša na času politike kod Tome dobila „odlične savete za dalje usavršavanje“

staša stojanović
Foto: Instagram

Poslanica iz redova Srpske napredne stranke Staša Stojanović otkrila je na društvenim mrežama da političke savete, koji joj zlata vrede, dobija od ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Tomislava Momirovića, piše Nova.rs.

– Danas sam od ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića dobila odlične savete i smernice za dalje političko usavršavanje. Velika je čast i privilegija biti u društvu najboljih, napisala je Stojanovićeva na svom Instagram profilu.

Ministar Momirović, inače je poznat kao čovek koji pleni političkim iskustvom i znanjem, što je nekoliko puta u prošlosti demonstrirao. Kad god je potrebno, spreman je da svom šefu kaže da je najbolji na svetu, jer Toma vrlo dobro zna da je poltronstvo jedini put ka opstanku na funkciji. Kad se ugase kamere, Toma ume i da podvikne, što najbolje znaju radnici i direktor JP Putevi Srbije, Zoran Drobnjak.

Ume Toma da se ponizi, toliko da svakome ko ga ne poznaje bude i pomalo žao.

Stoga i nije čudo što mlada snaga SNS-a, koja u pauzama za ručak u Skupštini hita u Crkvu Svetog Marka da se moli Bogu, uzor vidi u ovoj vedeti.

Izvor: Nova.rs

Prepodobna SNStaša: Na pauzi za ručak odem do crkve Svetog Marka i opet ne valjam!

158 Shares
158 Shares
Share via
Copy link