paradiso-docek
Izvor: Facebook
Dogadjaji Vesti Novi Sad

Srpska Nova godina u novosadskim klubovima

Imate li snage za još dočeka, proslava, klubova, slavlja i glasne muzike? Novosadski klubovi pobrinuli su se da vaš odgovor bude potvrdan, jer se za doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, a 13. januara po Gregorijanskom, spremaju odlične žurke. Ulaz se uglavnom neće naplaćivati, ali su rezervacije obavezne. Izdvojili smo nekoliko dobrih žurki za doček.

Bircuz

kafana-bircuz-nova-godina
Facebook page Kafana Bircuz

Doček Nove godine po Julijanskom kalendaru biće obeležen i u kafani Bircuz na Spensu. Sviraće Kemija Bend, a ulaz je besplatan. Info i rezervacije na telefon 062/506706.

Paradiso

U Najvećoj diskoteci u Novom Sadu, na Spensu, nastupiće Jovan Perišić. Žurka počinje već u 22.30h, a rezervacije su obavezne. Očekuju vas i promocije žestokih pića, DJ, i dobra atmosfera. Što se tiče plaćanja ulaza, za sda nema informacija, ali očekujte plaćanje na samom ulazu.

Giardino

U Giardinu se ulaz za doček srpske Nove godine neće naplaćivati, ali su rezervacije bavezne. Za dobar provod pobrinuće se DJ Rasha & DJ Markoni, cene pića biće po promotivnim cenama, a sa krova grada uživaćete u najlepšem vatrometu.

Barocco

Trubači u ponoć, besplatan ulaz i promotivne cene pića očekuju vas 13. januara u Baroccu. Uživo će vas zabavljati Stefan Milićević i Nikolina Samardžija sa bendom.

barocco-docek
Izvor: facebook

Muzej

U klubu na Petrovaradinskoj tvrđavi za doček se sprema odlična žurka uz Dj-eve i goste iznenađenja. Start je u 22h, a dobar provod je zagarantovan.

Cultural Exchange

U kafeu Cultural Exchange za doček će biti interesantno jer nas očekuje karaoke veče. Možete doći da pokažete svoj talenat, ili da slušate druge učesnike. Početak žurke zakazan je za 21h.

The End Night Club

U klubu u ulici Novosadskog sajma žurka pod nazivom Pravo slavlje startuje u 23h. Zabavljaće vas Dj-evi, Strahinja Spremo & Ra De, Teodora van Context i Migazz & Nikolai. Žurka će trajati do jutarnjih časova.

Konoba Orkus

Ako ste više za tamburaše, konoba Orkus biće vaša adresa ovog 13. januara. Žurka počinje u 21h, rezervacije su obavezne, a svoje mesto obezbedite na vreme.

tamburasi-novisad-provod
Izvor: mackamisabend

Kafana Montevideo

Severna tribina stadiona Vojvodine 13. januara biće u znaku dočeka, a u kafani Montevideo zabavljaće vas DJ miljan Marić, kao i bend uživo, Miloš Ljubinković i Ljubana. Malo iznenađenje je da će ovde biti i dnevna žurka koja počinje u 13h.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share