Dogadjaji Zabava

Praznični vikend – gde izaći u Novom Sadu

Ako ostajete u Novom Sadu i planirate druženje i izlazak sa prijateljima, olakšali smo vam izbor. Pročitajte kakav vas provod čeka ovog prazničnog vikenda u Novom Sadu.

Petak

Pub Dva psa

Večeras vam u ovom lokalu očekuje uživo svira. Sviraće bend poznati novosadski bend Talasna dužina, koji sviraju  strani i domaći rok, staru narodnu muziku, kao i današnja komercijalnija žanrovska određenja. Početak je od 22 časa.

Culture Exchange

U ovom lokalu u petak uveče možete uživo slušati novi duo Septima, koji čine Marko Crljenica i Stefan Volts. Oni sviraju rok, alteranativni rok, pop i slične muzičke pravce, a imaćete priliku i da čujete dve njihove autorske pesme. Svirka počinje u 21 čas.

 Firchie Think Tank Studio

Tematska žurka Angels&Demons večeras od 22 časa u  Firchie Think Tank Studiu uz popularni dj dvojac Vanjanja i S.A.S.H.A. po prvi put zajedno u ovom lokalu. Cena ulaznice košta 200 dinara, u sav prilog ide u dobrotvorne svrhe.

Klub Muzej

Još jedna tematska žurka ovog petka čeka vas u Muzeju. Ovde je tema Army Man, a poželjno je da deo odevne kombinacije sadrži i maskirnu tj. vojnu šaru! Za dobru atmosferu od 23 časa biće zadužen dobro poznati stalni dj tim.

Lazino tele

Već poznata žurka u ovom pabu – Dj Joe je zadužen za muziku od 22 časa.

Gerila bar

Od 21 čas u Gerili vas čeka uživo novosadski MinJah crew, ulaznica je 200 dinara, a obećavaju nove pesme za novo vreme.

dj_club
pixabay.com

Subota

Crveni petao

U ovom lokalu u subotu uveče od 22 časa za muziku je zadužen dj Miloš Maksimović, a iz Crvenog petla obećavaju sjajan doček praznika uz dobru energiju, muziku i igranje do jutra.

Shamrock bar

Miloš Bajat & Good company su u subotu u Shamrock baru. Sviraju hard rock i druge žanrove, a poćetak je od 23 časa. Očekujete moderne, klasične pa i pop hitove u njihovom specifičnom izvođenju.

Kafemat

Prava poslastica za sve ljubitelje dobrog zvuka – u Kafematu je Danijel Čehranov je za mix pultom u subotu uveče.

Gerila bar

U subotu u Gerila baru veče dobrog bluza – pevaju Šinobusi. Ulaz je slobodan, a start je od 22 časa.

The end night klub

Poslednje subote u aprilu u klubu The end gostovanje iz Beograda. John Belk i Teodora van Context zajedno sa nasim stalnim didžeje W. aka Wizard potrudiće se da se dobro provedete. Kao i do sada, počinje od 23 časa.

Saznajte više o događajima u Novom Sadu

 

Aleksandra Aleksić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


14 Shares
Share via
Copy link