Magazin Srbija

Anja i Straja porodični život započeli u 6 kvadrata, a sada žive u raju na 4 točka (VIDEO)

zivot u autobusu

Anja i Straja upoznali su se pre 7 godina, zaljubili i zavoleli, a sad uživaju u porodici i svojim blizancima.

Kao mladi par bez dece zajedno su proputovali Evropu i živeli u tzv. lubeničaru – VW kombiju iz sedamdesetih kog masovno imate priliku da viđate u filmovima.

Međutim, kad su došla deca – blizanci, sin i ćerkica, kombi više nije bio opcija pa su se odvažili da zajednički život – njih ukupno 6 – njih dvoje, blizanci i dva psa, započnu u kamperu na četiri točka koji su potpuno sredili po svom.

Od mračne braon kutije u stilu sedamdesetih, stvorili su dom u belom sa novim materijalima i nužnim popravkama…. Sami su farbali, renovirali, radili i onda se tu i nastanili.

Od lubeničara do FAP autobusa, a između u kamperu sa bebama!

Dug je bio put od malenog Folksvagenovog kombija do Fapovog autobusa, a međufaza bio je upravo kamper koji su renovirali i u njega se uselili sa svojim bebama.

Ovako je izgledao unutra posle renoviranja… Kamerom su zabeležili transformaciju svoje kuće broj 2 na četiri točka:

Čak su sa bebama kamperom išli i na more…

Porodični život u FAP-u starom 40 godina

Ali, kad su deca porasla, i to još blizanci, njih dvoje su rešili da se skuće u nečem mnogo prostranijem pa je izbor pao na autobus! Putnički, FAP-ov, star 40 godina.

Naime, kad su se mališani rodili, prodali su „lubeničar“ i odlučili da štede, ali umesto stana, iz oglasa su kupili autobus koji je postao prostran dom od 25 kvadrata.

Kažu, dve i po godine bile su im potrebne da svečano oglase kraj radova na svom lepotanu i činjenici da je, kako vele, „naš autobus postao kuća“.

– U ovoj završnoj fazi radova smo uveli vodu, pretapacirali 30 godinu staru ofucanu instrument-tablu, napravili trem za sve predstojeće dolce far niente trenutke, krovnu terasu za kafidžonce sa panoramnim pogledom na šumovita brda Maljena, uradili kompletan fejslifting limarije i napokon ga ofarbali. U ovom klipu možete pogledati sve ove radove ili ako vam je smor da gledate radni proces, prešaltate odmah na 10min i pogledate before after i kompletnu turu kroz našu kuću – poručuje ovaj nesvakidašnji bračni par.

Izvor: Kurir/Youtube/Whatifness

Dvoje Novosađana srećno žive u 6 kvadrata, rade i putuju kad i gde žele

Share via
Copy link