Magazin Svet

Misica batalila svetla velegrada i modnu pistu, vratila se na selo i pravi maslac (FOTO)

Misica gane
Foto: Collage / Instagram / iamhamamat

Mnoge mlade devojke koje su se otisnule u manekenske vode zaslepili su objektivi kamera i svetlost velegrada, pa su se prepustile raskalašnom životu i luksuzu, često zaboravljajući odakle su potekle.

Međutim, životna priča jedne prelepe devojke iz Gane krenula je potpuno drugačijim tokom.

Nakon što je osetila ukus zvezdane prašine, zaključila je da takav život ipak nije za nju, pa se vratila u svoje selo da podiže decu i odlučila je da se pravi proizvodnjom domaćeg putera, koji polako pretvara u unosan biznis.

Rođaci joj donosili hranu, na ružne komentare se nije obazirala

Briga o sebi uključuje i pranje odeće, napravite to sa stilom, napisala je Hamamat Montia (34) iz Gane, koja je 2016. godine bila Mis Malajke, a potom i Mis Gane.

Iako su joj predviđali uspešnu karijeru, Hamamat je shvatila da luksuzan život u gradu nije za nju, pa se vratila u selo u kojem je odrasla i započela novi život, piše 24 Sata.

Razvela se od supruga sa kojim je dobila dve kćerke, a kako nije zarađivala dovoljno, imala je finansijskih problema, pa je odlučila da ode na selo.

U Gani su joj rođaci pomagali, tako što su joj donosili hranu, a na ružne komentare dotadašnjih prijatelja iz gradova nije se obazirala.

Pokrenula sopstveni brend

S obzirom na to da su mnogi meštani živeli od proizvodnje ši ili karite maslaca, prirodne biljne masti koja se dobija od ploda karite drveta, i ona se bacila u taj biznis i pokrenula sopstveni posao.

Brend je nazvala “Hamamat African Beauty”. Sada ručno proizvode karite puter, a zbog uspeha posla, ponovno se bacila i u vode modelinga.

Na Instagramu je prati više od 1,1 milijun ljudi, a nedavno je rodila treće dete.

Dušebrižnici joj zamerili kako kupa bebu

Pokazala je kako kupa bebu, a pratioci na društvenim mrežama su je odmah napali u komentarima.

Da to uradiš ovde, socijalna služba bi ti brzo pokucala na vrata, uz pretnju da će ti oduzeti dete – napisala je jedna žena, mnogi se nisu delili njeno mišljenje.

Kupanje bebe
Foto: Instagram / iamhamamat

“Ti ne razumeš, ne radi mu ništa loše što ga je oprala”, glasio je jedan od odgovora.

“Moje dete je uživalo u tradicionalnom kupanju tokom vrelog popodneva. Ispisivanje naše istorije počinje kada dobijemo decu”, napisala je misica.

Izvor: 24 Sata

2 latino misice stupile u brak, frapirale javnost i srušile snove udvaračima širom sveta (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
46 Shares
Share via
Copy link