Ljubimci

Hotel, ambulanta, salon, igraonica – raj za pse

Hoteli, vrtići, pekare, igraonice ili frizerski saloni, mesta su gde je skoro svako od nas bio. Sada na ova mesta mogu da idu i vaši psi, jer se u poslednje vreme za njih otvara sve više specijalizovanih objekata. Jedan od njih je i nedavno otvoren Dog Point klub u Novom Sadu.

dog-point-ljubimci-2

Ako prošetate do Karađorđeve ulice, naićićete na ovaj pravi mali raj za kuce. Tu su dve veterinarske ambulante, za štence i odrasle pse, hotel, igraonica kao i salon za šišanje i negu. Tijana Stanojev jedna je od osnivača ovog mesta i kaže da u DogPoint mogu da svrate svi oni koji imaju bilo kakva pitanja u vezi sa psima:

– Veoma je važno da se ljudi edukuju i  da znaju šta ih sve očekuje kada se odluče da imaju psa. Mi nudimo savete, informativne razgovore o tome koja vrsta psa bi vam najviše odgovarala, kako se koja vrsta ponaša i slično. Mi nismo klasična ambulanta ni salon za šišanje, već jedan kompleks u kojem pružamo sve neophodne informacije vlasnicima i negu njihovim ljubimcima – objašnjava ona.

DogPoint_novisad_psi (1)

U DogPointu kažu da je veoma bitno da se štene od malena navikne na ambulantu, veterinare i na to okruženje, kako kasnije ne bi imao problema. Štencima je dozvoljeno da sami istražuju teren kada dođu, i da se na taj način upoznaju sa prostorom.

Ovde možete čuti i korisne savete o ishrani pasa, a trenutno je u toku akcija sa Hill’s hranom za pse.  Kuovinom ove hrane, dobijate karticu sa kojom ostvarujete popuste pri sledećim kupovinama, kao i mogućnost da odaberete jedan od tri tretmana u Dogointu: Kompletan sistematski pregled, sečenje noktiju ili dva sata u igraonici.

DogPoint_novisad_psi (4)

Ako do sada niste bili na sličnom mestu, a želite da svom ljubimcu pružite odličnu negu, jedan dan u igraonici, ili putujete na odmor a nemate gde da ostavite svog psa, prošetajte do ovog pravog malog raja za pse, u koji ćete se sigurno ponovo vratiti.

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

13 Shares
Share via
Copy link