Novi Sad Uncategorized

Restoran Vidikovac, skriveni raj na Fruškoj gori

Restoran Vidikovac je smešten je na prelepom mestu, u Ledincima na obroncima Fruške gore. Okružen šumarcima, sa pogledom na Novi Sad, Vidikovac je jedno od najlepših restorana na Fruškoj gori na kojem možete provesti dan. Ili ceo vikend.

Vidikovac je zapravo restoranski kompleks koji se sastoji od tri celine: restoran, svečana sala i bungalovi.

Restoran Vidikovac: Jelovnik i još ponešto

Na meniju restorana zastupljena su jela domaće i internacionalne kuhinje. Ipak, nekoliko specijaliteta se izdvaja.

PLATA VIDIKOVAC je božantveno jelo za dve osobe. U pitanju je kombinacija više vrsta mesa za svačiji ukus. Jedan od specijaliteta kuće je PASTRMKA SA KAJMAKOM, a tu je i FILE VIDIKOVAC, jelo koje gosti nigde drugde neće imati priliku da probaju. Na jelovniku su najzastupljenija jela od piletine, ćuretine i teletine, kao i ribe i bifteci.

restoran-vidikovac-jelovnik

Vidikovac je porodični restoran, sa pogledom na Dunav grad i padine Fruške gore. Idealan je za poslovne sastanke, kao i za romantične večere, a pravu rustičnu atmosferu dodatno dočarava kamin.

Na vinskoj karti je široka selekcija probranih vina iz Vojvodine, Crne Gore i Hercegovine, uz pažljivo odabrana italijanska i francuska vina. Međutim, ono na šta su u Vidikovcu posebno ponosni jesu vina iz malih vinarija u tom delu Fruške gore.

restoran-alacarte

Svečana sala za svadbe i proslave

Manje proslavi i ručkovi mogu biti organizovani i u a la carte, ali pravo mesto za velike svečane prilike je svečana sala restorana Vidikovac, sa 280 mesta. Tu mogu biti organizovane svadbe, proslave, kongresi, seminari, krštenja… Na raspolaganju je parking za sve goste.

Ambijent je autentičan i neobičan, kakav gosti sigurno neće pronaći u Novom Sadu i okolini. U rustičnom ambijentu, sa elementima modernog, organizacija venčanja neće biti naporan posao. Veoma prijatno osoblje restorana Vidikovac, pomoći će vam u celom protokolu za venčanje, od početka do kraja, vodeći računa o svakom detalju.

sala-za-svadbe-vidikovac

Za one koji se odluče da organizuju svadbu u Novom Sadu, ili neku drugu proslavu, ovo mesto na obroncima Fruške gore je idealno. Uz to, sala za proslave i restoran rade istovremeno i nezavisno jedno od drugog. Nema mešanja gostiju ni muzika.

Prema željama mladenaca ili drugih organizatora, na raspolaganju je više vrste menija, a domaćini su krajnje fleksibilni kada je u pitanju kreiranje jelovnika. Oni mogu da vam budu od velike pomoći prilikom izbora dekoracije, fotografa ili muzike za svadbu.

Uz organizaciju venčanja, mladencima je na raspolaganju mladenački bungalov, kreiran baš za njih. Pritom, građansko venčanje može biti organizovano u bašti svečane sale u letnjikovcu. Atmosfera je zaista bajkovita, a možete da se uverite i sami.

Bungalovi na Fruškoj gori

U okviru restoran-kompleksa Vidikovac su bungalovi.  Tri kućice mogu da se koriste za prenoćište na Fruškoj gori, ali i za dnevni boravak. Kao i ceo kompleks, bungalovi su funkcionalni i lepi u svako doba godine.

bungalovi-fruska-gora

Trenutno su u ponudi na raspolaganju tri apartmana od kojih su dva uređena za četiri osobe dok je jedan manji opredeljen za dve. Veći apartmani opremljeni su bračnim krevetom u prizemlju i sa dva odvojena ležaja na spratu za po jednu osobu. Svi apartmani raspolažu sa lepo opremljenim kupatilom, plazma televizorom kao i besplatnim, brzim internetom.

restoran-vidikovac-ledinci

Dečiji kutak

Restoran Vidikovac ima i poseban dečiji kutak, mesto gde se deca mogu zabaviti. Tu su tobogani i druge zanimacije za njih.

tobogani-vidikovac

Najmlađi imaju i 3 dečija menija: Paja Patak, Betmen i Tviti.

Za više informacija, posetite sajt restorana Vidikovac, njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

462 Shares
462 Shares
Share via
Copy link