Magazin

Rambo Amadeus se 2 puta ženio – prvu ženu ostavio zbog studentkinje, drugu “prosledio” kumu

rambo
Foto: Printscreen YT, intervju Radio Ploče

Rambo vozi kamion…

Muzičar Antonije Pušić, poznat u javnosti kao Rambo Amadeus, predstavlja jedinstvenu figuru u svetu muzike zbog svog autentičnog izraza i stvaralaštva.

Jedan od zapaženih momenata u karijeri Ramba Amadeusa bila je njegova uloga u popularizaciji termina “turbo folk”. U jednoj od svojih pesama, Rambo je stihom izjavio: “Ja nisam izmislio turbo folk, ja sam mu dao ime”, čime je stekao status kuma ovog kontroverznog muzičkog pravca.

Turbo folk, kao muzički žanr, stekao je značajnu popularnost u regionu, iako je bio praćen i brojnim kritikama. Njegova sinteza narodnih melodija i modernih ritmova postala je simbol određenog društvenog fenomena. Ovaj pravac je izazvao podeljene reakcije, ali njegova uloga u kulturnoj istoriji Balkana je neosporna, piše Stil.

Rambo se ženio dva puta

Prvi brak Antonija Pušića bio je sa Biljanom Milojević, koja je inače profesorka psihologije. Ovaj brak trajao je tri godine, a nakon tog perioda, došlo je do razvoda. Nakon razvoda od prve supruge, Rambo Amadeus je ušao u drugi brak sa studentkinjom nemačkog jezika po imenu Karin. Iz tog braka su dobili trojicu sinova, Iliju, Petra i Marka Antonija.

Drugi brak se protegao više od deset godina, ali se nažalost završio razvodom 2009. godine.

Nakon razvoda od Karin, par je neko vreme krio od javnosti činjenicu o razvodu. Međutim, kasnije su sami obelodanili tu informaciju. Rambo Amadeus je otkrio u jednom intervjuu iz 2011. godine da su se on i Karin sudski razveli, ali su se ubrzo, već tri do četiri dana nakon razvoda, pomirili. Odlučili su da žive u vanbračnoj zajednici, što je ostavilo širu javnost u neznanju.

Nažalost, vanbračna zajednica između Rambo Amadeusa i Karin nije opstala, i par se na kraju ipak razišao. Nakon toga, Antonije je krenuo svojim putem, dok je Karin otpočela novi odnos.

U poslednjih pet godina, bivša supruga Ramba Amadeusa, Karin, živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, koji je udovac. Zanimljivo je da su Karin i Lazar poznavali jedno drugo pre nego što su otpočeli svoju vezu, jer su Antonije i Lazar bili dugogodišnji prijatelji, čak i kumovi.

316913_rambo-amadeus-2_ff
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ono što je zanimljivo je to, kako je Karin, dok je bila u braku sa Pušićem govorila o njemu.

Naime, pre nekoliko godina, u medijima se pojavila priča o muzičarevom neverstvu sa medicinskom sestrom, a njegova žena tada je bila jasna, a njen komentar nasmejao je sve:

“Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, verovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rešenje”, izjavila je Karin.

Ona je tada dala i zanimljiv odgovor na pitanje kakav je Antonije Pušić tj. Rambo Amadeus.

“Kada imaš odlične ocene iz hemije i logike, oprašta ti se četvorka iz vladanja i obrnuto. Ovo je jedini način na koji umem da odgovorim na ovo pitanje” rekla je Karin za koju je Rambo izjavio da jedina može da ga trpi.

Skandal sa voditeljkom

Od kako se u medijima pojavila vest da je muzičar Rambo Amadeus optužen za sek*ualno zlostavljanje i uznemiravanje, njegov privatan život ne prestaje da puni novinske stupce kao i portale širom regiona.

Naime, producentkinja jedne poznate emisije optužila ga je da ju je neprimereno dodirivao, a sve to, uradila je putem društvenih mreža što je naišlo na ogroman odjek u javnosti.

Na kraju, je na sudu priznao krivicu i zbog ovog dela je novčano kažnjen.

Rambo Amadeus priznao da je seksualno uznemiravao novinarku, kažnjen novčano

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link