Magazin

Procureo snimak emisije posle koje je Rambo Amadeus optužen za se*sualno uznemiravanje (VIDEO)

rambo-amadeus
Foto: Printscreen

Muzičar Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, našao se u centru skandala nakon što je Lejla Kašić, producentkinja emisije “Dnevnica” na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama optužila crnogorskog pevača za seksualno zlostavljanje.

Ovaj slučaj privukao je ogromnu pažnju javnosti, a ovim povodom oglasila se Lejla Kašić, koja je detaljnije opisala o kakvom zlostavljanju je reč, a onda i Rambo Amadeus, koji je potvrdio da su optužbe na njegov račun istinite.

Nakon što je Lejla Kašić ukazala na zlostavljanje, oglasio se urednik emisije Vladan Otašević, koji je izjavio da ponašanje muzičara na kraju snimanja „nije bilo pristojno i dostojno jednog UNICEF-ovog ambasadora dobre volje“ te da je „pred njima stajao potpuno drugi čovek u odnosu na onog kojeg su ceo dan snimali“.

Sada je isplivao snimak najave 11. epizode 9. sezone emisije „Dnevnica“, čiji je gost bio Rambo Amadeus, nakon čijeg snimanja je došlo do incidenta.

„Jednog prohladnog i kišovitog martovskog dana Antonije Pušić, poznat kao Rambo Amadeus, u svom je Herceg Novom odlučio da prodaje i čisti ribu na pijaci, pomaže zaposlenima u Vodovodu i kanalizaciji, sprema lignje i ribu u restoranu“, glasi početak najave:

„A sve s ciljem da zaradi i prikupi sredstva kako bi pomogao jednoj samohranoj majci i njenom sinu koji žive u izuzetno teškim socijalnim i materijalnim uvjetima. U tome su ga podržali građani, privredni subjekti i organi grada sunca, skala, festivala i mimoze.“

Rambo Amadeus sa bivšom ženom ima 3 sina, ona je sada u vezi sa njegovim kumom

Izvor: Nova

Čitajte Luftiku na Google vestima

26 Shares
Share via
Copy link