Magazin

Rambo Amadeus sa bivšom ženom ima 3 sina, ona je sada u vezi sa njegovim kumom

rambo-amadeus

Rambo Amadeus ovih se dana našao u fokusu javnosti nakon što je, po sopstvenom priznanju, „po du*etu slučajno pljesnuo ili štipnuo“ crnogorsku producentkinju Lejlu Kašić.

Kako je dospeo u centar pažnje, mediji su ponovo počeli da prenose detalje njegovog privatnog života.

Naime, Antonije Pušić, kako glasi pravo ime ovog umetnika ženio se dva puta. Prvi put za Biljanu Milivojević, profesorku psihologije, ali je posle samo tri godine došlo do kraha ovog braka.

Ubrzo je upoznao studentkinju nemačkog jezika Karin, i nakon venčanja su dobili tri sina Iliju, Petra i Marka Antonija, piše Still.

U braku su proveli preko deset godina, a onda su 2009. godine odlučili da se razvedu.

– Žena i ja smo se sudski razveli, ali smo se odmah, tri-četiri dana posle razvoda, pomirili. Od tada živimo u vanbračnoj zajednici, tako da su naš razlaz, pa ekspresno pomirenje, ostali daleko od šire javnosti – otkrio je muzičar u jednom intervjuu 2011. godine, ali se ubrzo saznalo da ova vanbračna zajednica nije opstala.

Poslednjih pet godina Karin živi sa beogradskim zlatarom Lazarom Žarkovićem, prenosi „Hello“. Navodno oni se poznaju od ranije jer su Antonije i Lazar kumovi, dodaje pomenuti medij.

Ćerka ovog zlatara je rijaliti učesnica poznata pod nadimkom Super Cveta, pa su se mediji zbog njenog učešća još ranije zaintresovali za vezu Lazara i Karin.

– Lazar i Karin žive zajedno skoro pet godina. Kada je Cvetina majka preminula, on je posle nekoliko meseci doveo Karin u njegov stan. Njih dvoje su se poznavali dugo pre nego što su ušli u vezu, i to preko njenog bivšeg muža Ramba Amadeusa. Muzičar i Lazar bili su dugogodišnji prijatelji, a kasnije i kumovi – preneo je ranije Kurir.

Oglasio se Rambo Amadeus o optužbama za uznemiravanje:“Priznajem, pljesnuo sam je po zadnjici“

34 Shares
Share via
Copy link