Magazin

Pulin Vulin na vojnom poligonu uz komandu “tetka iz Kanade” napada neprijateljski bunker (VIDEO)

pulin vulin
Printscreen Collage

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin pre ove funkcije obavljao je dužnost ministra vojnog, a svi dobro pamtimo njegovu „tetku iz Kanade“ o kojoj će mit potrajati verovatno i dugo nakon što nekadašnja perjanica JUL-a postane politička prošlost Srbije.

Vulinov životni put inspirisao je jednog našeg sugrađanina da izdresira svog ljubimca, srpskog ovčarskog psa čija je rasa poznatija pod nazivom pulin.

Na snimku koji kruži društvenim mrežama čuje se glas vlasnika psa kako izdaje komande ovom izvanrednom primerku tradicionalnog pastirskog psa koji vodi poreklo sa teritorije Vojvodine.

– Na moju komandu, koja mora biti cijela, tetka iz Kanade, ti krećeš do prvog neprijateljskog bunkera – govori autor klipa svom psu kojeg nakon uspešno izvršenog zadatka nagrađuje uz „bravo Pulin Vulin“.

Da li je ovaj pulin zaista nosi ime Vulin ostaje blaga misterija, ali to i nije toliko bitno s obzirom da je klip mnogo puta podeljen među korisnicima socijalnih mreža kojima je izmamio osmehe na lica.

Pulin Vulin je na dobrom putu da postane prava internet senzacija i možda mesto čuvara stada materijalizuje nekom budućom ministarskom funkcijom koja bi sa sobom nosila odgovornost za poboljšanje položaja životinja u srpskom društvu.

Sa druge strane, ministar policije nema baš sjajno iskustvo kada su u pitanju dresirani psi, naročito oni koji su i zvanično deo specijalnih policijskih snaga.

Gde si sada kada treba, druže pukovniče Vulin?!?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

162 Shares
162 Shares
Share via
Copy link