Lifestyle Moda

Puknute najlonke kakve ste 100 puta bacile u kontejner Gucci valja za 190 dolara

puknute carape gucci

Sve smo se mučile sa poderanim čarapama i navlačile suknju da se ne vidi rupa. One skupocenije smo pokušavale da spasemo lakom za nokte, ali i one su pre ili kasnije završavale u kontejneru.

Pa, čuvena modna kuća Gucci je baš te pocepane izvukla i pokušava da ih učini trendom.

Nakon haljine za muškarce od 2.200 evra i farmerki s flekama od trave od 700 evra, kompanija Gucci kao da nastavlja da se zafrkava s modnim svetom – sad je izbacila tamne najlon čarape poderane na kolenima i na zadnjoj strani.

Čarape koje su se našle u novoj Gucci kolekciji će možda neke i asocirati na modu osamdesetih i pankerke koje su furale pocepane mrežaste čarape, ali većini će izgledati kao podsetnik na neki jako baksuzni dan.

Dobro, ovde vam verovatno lak za nokte ne bi bio potreban, a možda je i materijal kvalitetniji od vaših starih čarapa, ali da li biste ih nosile i u kom ludilu?

Pre nego što odgovorite, da vam kažemo i cenu. Naime, Gucci za ovaj novi modni hit traži 190 dolara, što je nešto više od 160 evra. Zamislite koliko celih pari najlonki možete da kupite za te pare, da ih cepate do mile volje.

S druge strane, ne sumnjamo da će i ove naći trendseterke spremne da plate etiketu, pa makar i na ovakvom nečemu, piše portal Nova.

Lepa vest za dame: Napravljene neuništive čarape (VIDEO)

74 Shares
Share via
Copy link