Magazin Moda

Najnoviji modni krik: Adidas i Guči izbacili duboke patike sa štiklom za tričavih 1.400 € (FOTO)

Guči Adidas čizmice
Foto: gucci.com

U modnoj industriji nije neobična saradnja između velikih brendova, a najnovija koloboracija između poznate sportske marke Adidas i luksuznog brenda Guči (Gucci) donosi nam komad obuće koji je očigledno inspirisan erom disko muzike ili glam roka.

Ukoliko ste poželi da u izlasku zapanjite sve i oživite izgled koji je Džon Travolta furao u “Groznici subotnje večeri”, a istovremeno obujete nešto što podseća na retro klizaljke, ovo je pravi izbor za vas.

Đorđe Čvarkov bi verovatno za čizmice rekao da “boluju od gada”, ali ne sumnjamo da će ovaj najnoviji modni krik imati veliki odjek u javnosti.

Inače ovo nije prvi put da dva modna giganta sarađuju, pa smo u različitim sezonama mogli posvedočiti Adidas-Guči čizmama, patikama, natikačama, brodaricama, a najnovija kolaboracija nam donosi čizmice sa štiklom u različitim bojama, piše Index.

“Crpeći inspiraciju iz sećanja kreativnog direktora na 80-e i 90-e, amblematski Guči motivi mešaju se sa motivima istorijskog brenda sportske odjeće Adidas, što je rezultiralo cipelama hibridnog izgleda. Ova čizma ima metalni umetak Trefoil i Interlocking G”, opisali su ovaj komad obuće na službenoj stranici.

Čizmice sa petom dizajnirane su i za muškarce i za žene. Zlatna verzija sa prepoznatljive tri crne crte sa strane i crna verzija sa zelenim crtama namenjene su ženama.

Za muškarce su dostupne tri verzije – gore spomenuta crna, siva sa belim crtama i smeđa verzija s crnim crtama.

Guči adidas 4
Foto: Gucci.com

Svi modeli imaju ppatentni zatvarač sa strane za lakše obuvanje, a namenjene su za gotovo sve prilike, od sportskih do svečanih. Cena na njemačkom tržištu je prava sitnica – koštaju “tričavih” 1390 evra.

Modele za žene možete videti na ovom linku, a za muškarce na ovom.

Izvor: Index

Adidas izbacio patike kojima povraćka i pivo ne mogu ništa

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
189 Shares
189 Shares
Share via
Copy link