Magazin

Lepa Brena naljutila Hrvate zbog čarapa: “Mogli su da me prekinu”

lepa-brena-hrt-carape
Foto: Printscreen HRT

Lepa Brena oglasila se nakon objave HRT-a koji ju je optužio da ih je tokom prošlonedeljnog gostovanja u jednoj emisiji “iskoristila”.

Naime, pevačica se našla u središtu skandala nakon što je tokom intervjua koji je bio predviđen za razgovor o karijeri spomenula i svoj privatni biznis, prenosi Index.

– Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno govoriti o mojim proizvodima. Nisam imala nameru namerno kršiti prava na oglas. Niko mi to nije  zabranio. Mogli su me prekinuti u bilo kojem trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor – kaže Brena za Informer.

Gledaoci je nazvali smećem

Podsetimo, Lepa Brena je početkom decembra nekoliko dana boravila u Hrvatskoj, a dane provedene u Zagrebu iskoristila je i za intervju za HRT. Gostovanje u emisiji Kod nas doma izazvalo je lavinu negativnih komentara, a u jednom od njih pevačicu su nazvali smećem.

“Je li bila gost ili je to bila plaćena reklama kao i sve reklame?”, “Tolerišemo reklame. Muzičko smeće u gostima je dno televizijske civilizacije, EPP ni za šta, Šulentićkino pitanje je o estradi, a ova je tri minute pričala o čudotvornim čarapama”, samo su neke od reakcija.

Inače, Lepa Brena rasprodala je već dve Arene Zagreb, koje su zakazane za prosinac 2024., a najavila je i treći koncert zaredom.

Dakle, Brena će nastupati u zagrebačkoj Areni 6., 7. i 9. decembra naredne godine.

Lepa Brena pre Bobe volela jednog vojvođanskog političara, čak mu je posvetila i jednu pesmu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link