Moda Top 10

P….S…. fashion proleće 2016. godine

PS fashion je modna kuća iz Čačka koja na tržištu stoji rame uz rame sa svetskim brendovima. Sigurni smo da u vašoj kancelariji bar jedna osoba svaki dan nosi neki komad sa potpisom ove modne kuće, bilo da je garderoba u pitanju, tašna ili neki drugi aksesoar. Pogledajte šta vam preporučuju iz PS fashion za ovo proleće.

Kardigan

ps-fashion-kardigan
© www.ps.rs

Prelep kardigan sa tri četvrt rukavima je upravo ono što vam treba u nastupajućem periodu. Još ako je u svetlo plavoj boji, to je onda pun pogodak. Možete ga nositi na posao umesto sakoa, ili preko atraktivnog topa kada idete na piće sa drugaricama.

Mantil

ps-fashion-mantil
© www.ps.rs

Mantil je vanvremenski komad garderobe koji svaka dama mora da ima u svom ormanu. Mi smo se odlučili za ovaj klasičan model srednje dužine i bež boje.

Haljina

ps-fashion-haljina
© www.ps.rs

Haljina ravnog kroja sa kratkim rukavima i neodoljivom kragnicom je idealna ne samo za poslovne prilike već i svečane. Print je pravi prolećni, naravno cvetni.

Suknja

ps-fashion-suknja
© www.ps.rs

Suknja zanimljivog asimetričnog kroja, sa šlicem, veoma atraktivan model u kojem ćete svakako biti zapaženi. Suknja je zelene mint boje koja je aktuelna i ovog proleća.

Torba

ps-fashion-torba
© www.ps.rs

Torba od eko kože u koju će vam sigurno stati sve ženske potrepštine, jer ste praktično dobili dve tašne. Dostupna je u braon, beloj i sivoj boji. Još jedna zanimljivost je detalj u vidu kićanke.

Pogledajte i H&M kolekciju za proleće 2016.

Ili

Zavirite u galeriju P….S…. fashion

16 Shares
Share via
Copy link