Magazin

Preminuo šampion „Slagalice“ i čuveni kvizoman Rodoljub Vranić Roćko (59)

rodoljub-rocko-slagalica
Foto: Printscreen

Napustio nas je jedan od najvećih ljubitelja kvizova u Srbiji – Rodoljub Vranić Roćko. On je preminuo u 59. godini nakon teške bolesti.

Poslednji put, kvizomani su mogli da ga gledaju u kvizu „Stigni me ako znaš“, gde je svojom harizmatičnom pojavom i britkim znanjem do samog kraja držao epizodu neizvesnom, prenosi Blic.

Vest o njegovoj smrti na društvenim mrežama podelio je Dušan Macura, bivši košarkaš i jedan od najpoznatijih kvizomana u zemlji.

„Bio je veseli dečak u telu odraslog čoveka, veliki znalac i Šampion, drugarčina kakva se samo poželeti može, svoj poslednji nastup odigrao uveliko znajući najtežu dijagnozu po vrelom letnjem danu od 40 stepeni i opet umalo trijumfovao!!! Na sve ovo bi rekao, ne zajebaji brate Macura Borac i junak do poslednjeg trenutka!!!

Radoljub Vranić – Roćko ( 1964 – 2023 )

Zbogom brate Roćko, zbogom druže moj“, napisao je Dušan.

Publika će Radoljuba najviše pamtiti po epizodi Potere iz vremena kada je tragač bio Uroš Đurić, kada je vrlim znanjem, doprineo da ekipa od tri takmičara sa sobom ponese 489.000 dinara.

Tom prilikom Vranić je u nekoliko navrata svojim brzim odgovorima vraćao Đurića korak unazad.

Pored kvizova „Potera“ i „Stigni me ako znaš“, Radoljub će ostati upamćen i kao pobednik najpopularnijeg kviza u Srbiji, „Slagalica“ u kojoj je kao šampion izašao iz takmičenja u 73. sezoni kviza.

Matija je kumovao najvećem blamu kviza Slagalica, o njegovoj smicalici i danas se priča (VIDEO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

62 Shares
Share via
Copy link