Magazin

Branka Blek Rouz otvorila dušu: “Drugari od sina su me gledali golu, od zarade kupila auto i ugradila nove grudi”

branka-blek-rouz-2

Branka Blek Rouz jednom prilikom ispričala je da su njenu tačku u striptiz klubu gledali drugari njenih sinovi.

Kako je istakla Branka njeni sinovi se ne stide jer im je mama striptizeta, a od ovog posla je sebi obezbedila lagodan život.

– Moji sinovi se nikad nisu ljutili na mene što sam izabrala da budem striptizeta, jer sam s njima uvek otvoreno pričala o svemu. Jedan dečko iz odeljenja mog mlađeg sina slao mi je ljubavne poruke preko društvenih mreža. Otišla sam u školu i sve ispričala njihovom razrednom starešini i direktoru.

Tada sam rekla sinu da slobodno može da pozove sve drugare da odgledaju moj šou, kako više ne bi imali predrasude i da se ne bi dešavale neprijatne situacije. Na moj nastup je došlo celo odeljenje, neka deca su čak povela i roditelje.

Od tada su svi dolazili jednom mesečno da me gledaju kako igram i moja deca više nikada nisu imala problem s tim što im je majka striptizeta – počinje Branka priču za Hit Informer i otkriva da je odlučila da se bavi striptizom najpre zbog novca.

– Radila sam kao komercijalista na terenu za nekoliko firmi. U to vreme je jedna moja drugarica igrala kao dens plesačica po diskotekama i pričala mi da za jedno veče uzima i po 50 maraka. Volela sam da igram i odlučila da probam jer je zarada bila mnogo veća od one koju sam dobijala kao komercijalista u firmi.

Menadžer jedne diskoteke mi je predložio da kod njega počnem da igram jer mu se dopao moj ples, koji je više bio erotski nego dens. Rekla sam mu da ne bih smela da se skinem jer sam stidljiva, jedino bih mogla da pokušam u bikiniju.

Prihvatila je da odigra svoj prvi striptiz, i to na ispraćaju jednog momka u vojsku! Na tom slavlju je bilo i mladića i devojaka. Lepo sam izvela tačku, poskidala sam ih i svi su se lepo proveli.

Pitali su me koliko se dugo bavim ovim poslom. Rekla sam im da mi je ovo prvi nastup, a oni su mi na to odgovorili: “Ako si ovako izvela prvi nastup, onda ovim poslom treba da se baviš ceo život”. I tako je sve počelo.

Prvi put je u toplesu igrala na nastupu u Vršcu, a s njom je tada bila i čuvena striptizeta Vesna Počuča Šana.

– Šana i ja smo imale nastup u tom gradu, a ja nisam ni planirala da se skidam. Međutim, gazda diskoteke je rekao: “Platio sam striptiz, a ne da gledam nekog u kupaćem”. Odlučila sam da budem pravi profesionalac i ispoštujem dogovor jer je sve bilo unapred plaćeno.

Pred kraj nastupa skinula sam gornji deo, tada sam razbila tremu i stid i posle je sve išlo glatko. Za prve nastupe je uzimala po 100 tadašnjih maraka, a cena je vremenom skakala. Krajem 1999. godine u Sremskoj Mitrovici odigrala sam prvi nastup sa novim grudima.

Bilo je to svega deset dana nakon operacije, igrala sam sa sve koncima. Šana je kao zvezda tražila 200 maraka, a mi ostali po 100. Nakon nastupa, prišao mi je gazda diskoteke, rekao da sam najbolje odigrala i dao mi duplo od traženog iznosa.

Od tog trenutka počela sam da dižem cenu, pa sam za nastup uzimala 300, pa 500, pa 1.000, pa 2.000 maraka… Mogla sam to sebi da dozvolim jer sam punila diskoteke, a njihovim gazdama se isplatilo da me angažuju – kaže Branka, koja je, kako tvrdi, baveći se striptizom, počela da zarađuje pravo bogatstvo:

– Jednom sam za tri uzastopne večeri zaradila toliki bakšiš da sam od njega kupila automobil, ugradila nove grudi, obnovila svu garderobu i još mi je ostalo za trošak.

To je bilo u vreme moje najveće popularnosti, početkom dvehiljaditih. Imala sam turneje po celoj bivšoj Jugoslaviji, moji nastupi su se prepričavali, a gazde diskoteka bile su oduševljene mojim performansom i programom.

Prljavi ples u invalidskim kolicama, starački dom iznajmio striptizetu za korisnike (VIDEO)

Izvor: Blic

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link