Magazin

Pobednik jubilarnog ciklusa “Slagalice” otkrio javnu tajnu kviza: “Svi su mislili da lažem”

filip-tot
Foto: Printscreen

Filip Tot, pobednik jubilarnog ciklusa “Slagalice”, i Miloš Rakita, pobednik superciklusa “Slagalice”, gostovali su kod voditeljke Marije Veljković u emisiji “Jedan dobar dan” na RTS-u, gde su govorili o svojim iskustvima u kvizu. I imali su šta da kažu.

Tokom razgovora, Filip Tot je otkrio javnu tajnu “Slagalice”, da se snima ranije.

– Sada moram da otkrijem javnu tajnu. Emisija je snimana malo ranije. Kada je završeno snimanje, tada se emitovao Milošev ciklus. Ja sam ljudima iz neke moje bliže okoline rekao da sam ja osvojio superciklus. Pa je izašlo u novinama i na televiziji da je kao neki Miloš Rakita iz Novog Sada osvojio, svi su mislili da sam ih lagao. A u stvari nisu shvatili da je to ciklus koji treba da se emituje. Morao sam da objašnjavam ko je Miloš Rakita. Rekao sam, pogledajte, i sve će vam biti jasno – rekao je Filip Tot.

filip-tot-2
Foto: Printscreen

– Pričali ste o ljudima koji se bave kvizovima. Šta je sa ostalim ljudima koji žele da dođu i oprobaju znanje, da li to preporučujete i šta biste rekli onima koji dolaze prvi put u kviz, koje biste mu savete dali? – pitala je voditeljka Marija Veljković.

– Jedan primer: Pored sebe imam čoveka kojeg znam 10 godina, možda i jače, ali svoj prvi TV je imao u ‘Poteri’, koji je bila možda pre godinu, godinu i po dana, a pre toga je 10 godina pekao zanat po pab kvizovima novosadskim. i bio tamo vrlo dobar takmičar. Neka to bude vodilja svim potencijalnim takmičarima u kvizovima, da krenu u te pab kvizove – rekao je Filip Tot.

– Kao priprema – nadovezala se Marija Veljković.

milos-rakita
Foto: Printscreen

– To je najopušteniji vid pripreme. Bez pristiska. Možeš da se takmičiš sa ljudima koji su ti dragi. Dođeš sa svojim društvom u neki kafić gde se to održava. Sada, hvala Bogu, toga ima svuda. Prijavite se, ne morate da imate imperativ pobede. Akcenat na zabavu, rasterećeno. Ako nekoga kvizovi zanimaju, tu će da nauči pre svega mnogo toga. Posle sve nekako samo krene – rekao je Miloš Rakita.

Ko je Skočko i zašti nosi naočare? Slagalica slavi 30. rođendan a ovo su sve tajne popularnog kviza

Izvor: Telegraf

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link