Magazin

Voditeljka Slagalice progovorila o braku sa 18 godina starijim suprugom: “Upućivali su nam otrovne strelice”

voditeljka-slagalice-muz
Foto: printscreen/instagram/_simicjelena

Voditeljka “Slagalice” Jelena Simić već više od dve decenije uživa u ljubavi sa 18 godina starijim Draganom Simićem.

Oni imaju dvoje dece – ćerku Unu rođenu 2010. godine i sina Aleksu koji se rodio 2020. godine.

Jelena je jednom prilikom otkrila da ih je vest o njenoj drugoj trudnoći prijatno iznenadila, budući da su mislili da to nije moguće jer je u tom trenutku imala 40 godina.

– Od trenutka kada se Una rodila, moj život je ispunjen na najlepši mogući način. Uvek sam mislila da sam ja mama jedne devojčice kojoj mogu da se posvetim potpuno i da je to u skladu sa mojim mogućnostima. Suprug i ja nismo planirali drugo dete, ali Una je poslednjih godina stalno govorila da je njena najveća želja u životu da dobije brata ili sestru.

Kada sam malo razmislila, shvatila sam da sam sebična jer znam koliko meni moja sestra znači, koliko smo upućene jedna na drugu.

Priželjkivala jesam da drugi put postanem mama, ali sam mislila da to više nije moguće. Kada smo saznali za lepu vest, bila je to velika radost u našoj porodici – ispričala je onajednom prilikom za „Wannabe Magazin“, prenosi „Blic“.

Ona je govorila i o svom braku sa Draganom i zluradim komentarima da je sa njim iz koristi.

– Naš brak je zasnovan isključivo na ljubavi. Dragan i ja smo dom gradili zajednički. Što se karijera tiče, dešavalo nam se da je sredina upućivala otrovne strelice na jedno od nas preko leđa onog drugog. Nije tu bilo nikakve koristi. Jedina mera do koje mi držimo je mera ljubavi – izjavila je ona za „Hello“, prenosi pomenuti medij.

– Svako razočarenje lakše podnesem sa njim. Velika mi je podrška. Vole ga i moji prijatelji, uvek mi napominju da ne dolazim bez njega. Dragan je živa enciklopedija.

Imponuje mi da živim sa tako pametnim i duhovitim čovekom. Stalno se šali, često i na moj račun. Poseduje ogromnu energiju i ljudsku dobrotu, a na prvom mestu je savršen otac našoj deci – dodala je Jelena tom prilikom o svom suprugu.

“Prvih par meseci veze sam preplakala”: Srce voditeljka Slagalice osvojio je ovaj advokat (FOTO)

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link