Magazin Novi Sad

Ovako izgleda novosadski kej posle 2. dana Egzita

posle-exita
Foto: Nova.rs

Drugo veče Exit festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi prošlo je, kao i prethodno, uz velike gužve, dobru muziku i sjajan provod. Ipak, upečatljiva je i jedna nimalo lepa slika – gomile smeća po novosadskom keju koje su za sobom ostavili posetioci.

Švedski metal bend Sabaton u svom stilu podigao je publiku svih generacija na noge i spektakularnim nastupom otvorio drugo veče EXIT festivala.

Bend Sabaton nastupio je na glavnoj bini, a zvuk metal muzike okupio je sve generacije. Svojoj publici pružili su mnogo energije, performans sa dimom i vatrom, što je posebno oduševilo sve okupljene.

Nakon toga posetioci su mogli da uživaju u nastupu Van Goga.

Ipak, kad se nastupi završe i publika raziđe, ostaje ne tako lepa slika – smeće na sve strane.

Obala Dunava u Novom Sadu doslovno je prekrivena smećem koje su posetioci festivala ostavili za sobom. Ipak, ljudi dobre volje su se pokrenuli i počeli da skupljaju đubre, prenosi Nova.rs.

Taj prizor je svima nama još jedan podsetnik na sve one ružne slike koje prečesto gledamo po Srbiji – divlje deponije i đubrišta svud oko nas, pa i u najlepšim prirodnim parkovima u našoj zemlji.

U prestonici kulture pljačkaju se stranci, posetioci Egzita

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentar

Klikni da objaviš komentar

 • Omladina se ponasa onako kako im se moze,a pokazalo se da mogu kako hoce!!!
  Prilikom prodaje ulaznice,morali su da pokazu test korone,jel tako??Jeste.znaci,znali su da to mora.Isto tako,trebalo bi da potpisu da ce cuvati svoje okruzenje,u protivnom ce placati kazne,bez utvrdjivanja cije je smece…sta bi se desilo???
  Pokupili bi i tudje samo da oni ne nastradaju.Jos kako bi se cuvali….
  Taktika moje komsinice sa vise dece u kuci,svi su imali obaveza.Ona nikada nije pitala ko nije uradio sta treba,svi su dobili batine…Uvek je neko izvukao deblji kraj ,povukao i vise radio od drugih…ali je sve bilo na svom mestu,uuuuvek!!
  Ovo jesu velika deca,ali taktika je odlicna.
  U prevodu,gradske odluke treba hitno da se donesu po tom pitanju…..Naci najbolje resenje i primenjivati ga!!!

OGLAS

1.9K Shares
1.9K Shares
Share via
Copy link