Novi Sad Vesti

U prestonici kulture pljačkaju se stranci, posetioci Egzita

exit-novi-sad

Na Keju žrtava racije u Novom Sadu ronioci žandarmerije spasili su stranog državljanina koji se kretao prema Petrovaradinskoj tvrđavi i pao u Dunav, saopštila je novosadska policijjska uprava a prenosi FoNet.

Brzom i efikasnom intervencijom, ronioci Žandarmerije izvukli su muškarca iz reke i spasili mu život, navodi se u saopštenju.

Ekipa Hitne pomoći ukazala mu je prvu pomoć, a zatim je medicinski zbrinut u Kliničkom centru Vojvodine, saopštila je policija, ne navodeći identitet i državljanstvo muškarca.

Istovrenmeno, dvojica Novosađana pokušala su juče poslepodne da opljačkaju turiste koji su došli na Exit. Oni su pokupšali da im otmu prtljag na parkingu kod Master centra. Međutim njihov plan brzo je osujetila novosadska policija u civilu.

Kako javljaju svedoci sa lica mesta, razbojnički dvojac na silu je pokušao da otme prtljag turistima. Sve su to zapazili policajci u civilu koji su brzo reagovali. Oni su sprečili krađu i priveli razbojnike.

– Iznenađena sam kako je policija reagovala u ovom slučaju! Zaista je sve brzo rešeno. Sramota je da lopovi ovako kvare ugled naše zemlje. – rekla je jedna od stanarki obližnje zgrade, prenosi Vojvodina Info.

Podsetimo, zbog održavanja festivala, pojačan je broj policajaca na teritoriji grada.

Vulin poželeo egzitašima lep provod: Đuskajte bez droge inače vas lomimo u muriji

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

461 Shares
461 Shares
Share via
Copy link