Magazin

Džinovski piton od 7 metara progutao celu ženu, seljani je pronašli netaknutu u utrobi nemani

piton
Foto: Getty Images

Vest iz rubrike verovali ili ne stiže nam iz Indonezije, odnosno provincije Jambi, gde je džinovski piton progutao celu ženu dok je radila na polju.

Iako vas ova vest može podsetiti na poznatu knjigu „Mali princ“, ovde mašta nije imala nikakvu ulogu niti moć protiv surove realnosti.

Prema lokalnim izveštajima, Jahra (54) je radila kao radnica na plantaži gume, a na posao je poslednji put stigla pre dve nedelje, u nedelju ranom zorom.

Nedugo zatim, prijavljen je nestanak nakon što se te noći nije vratila kući, a grupe za potragu su krenule u potragu. Dan kasnije seljani su pronašli pitona sa nečim što je izgledalo kao veliki stomak.

Meštani su potom ubili pitona i pronašli njeno telo unutra.

– Žrtva je pronađena u stomaku zmije pitona – rekao je lokalnim medijima šef policije Betara Džambi AKP S Harefa, dodajući da se činilo da je njeno telo bilo uglavnom netaknuto kada je pronađeno.

On je rekao da je suprug žrtve u nedelju uveče pronašao deo njene odeće i alata koje je koristila na plantaži gume, što ga je navelo da pozove grupu za potragu, izvestio je BBC, a preneo sajt Zanimljivosti dana.

Nakon što je zmija duga skoro 7 metara primećena u ponedeljak, meštani su je uhvatili i ubili kako bi potvrdili identitet žrtve.

Pitoni gutaju celu žrtvu. Njihove čeljusti su povezane veoma fleksibilnim ligamentima tako da se mogu rastegnuti oko velikog plena.

Jedan stručnjak je ranije rekao za BBC da pitoni obično jedu pacove i druge životinje, “ali kada dostignu određenu veličinu, skoro da se više ne zamaraju pacovima jer kalorije nisu vredne toga”.

– U suštini, oni mogu da budu onoliko veliki koliki je njihov plen – rekla je Meri-Rut Lou, službenica za zaštitu i istraživanje u „Mandai Vildlife Group“.

Snimak nismo objavljivali jer je vrlo uznemirujuć, a oni ekstremniji čitaoci mogu ga pronaći na internetu.

Ljubiša Šiškica hapšen zbog prostitucije, sada mu u kući pronašli pitone, majmune i aligatore

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

119 Shares
119 Shares
Share via
Copy link