Magazin

Žena kažnjena sa 100 udaraca bičem zbog se*sa pre braka, izneli je na nosilima posle kazne

indonezija-kazna-bicevanje
Foto: Printscren

U Indoneziji, kao i u većini muslimanskih zemalja, praksa kaznjavanja žena koje imaju sek*ualne odnose pre braka može varirati i zavisi od lokalnih zakona i interpretacija verskih normi.

U nekim zajednicama, moguće su stigmatizacija i društvena osuda, dok zakonske kazne obično zavise od specifičnih propisa regije, prenosi B92.

Sada je na društvenim mrežama isplivao jedan mučni snimak na kojem se vidi kako je nesrećna žena kao kaznu za stupanje u sek*ualne odnose pre braka dobila sto udaraca bičem!

Ona je sedela mirno dok ju je jedan muškarac bičevao, a ostali držali. Inače ovo je bilo javno, dok su očevici nemo posmatrali i snimali ovaj gnusan događaj.

Inače, u nekim područjima, kazne za predbračni se*s mogu uključivati društvene sankcije, poput osude zajednice ili porodice. Zakonske kazne, ako postoje, mogu uključivati novčane kazne ili druge oblike disciplinovanja.

Važno je napomenuti da je Indonezija raznovrsna zemlja s različitim kulturnim, etničkim i verskim grupama, što može uticati na lokalne norme i prakse.

Emin odlazak na Bali pretvorio se u pakao: “Staviće vas u zatvor ako im se ne sviđa vaš pasoš”

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link