Beograd Magazin

Perverznjak prati devojčice u Beogradu i pokazuje im polni organ (VIDEO)

U beogradskom naselju Cerak Vinogradi pojavio se nepoznati egzibicionista koji prati devojčice do zgrada, čekajući povoljnu priliku da im pokaže svoj polni organ.

Stanovnici ovog naselja apeluju na sve da se pripaze, a do sada na meti ovog egzibicioniste našlo nekoliko devojčica. Za sada ne postoje informacije da je nekoga napao.

Građani tvrde da je manijak viđen u blizini škole, u ulici Breza, i da se već nekoliko devojčica našlo na njegovoj meti. Naime, on devojčice prati, zatim skida donji veš i pokazuje im polni organ, a zasad nema informacija o tome da li je bilo koju fizički napao.

Nepoznatog mladića snimile su nadzorne kamere jedne zgrade, a vidi se i trenutak kada ulazi za jednom devojčicom u objekat. Najpre prolazi pored maloletnice koja čeka lift, a potom je, u trenutku kada je ušla unutra, otvorio vrata lifta i pokazivao joj polni organ.

Manijak je zatim napustio objekat, piše Nova.rs.

Inače, ovog muškarca snimili su kamere i kada je drugoj devojčici, koja je stajala na ulazu u zgradu, pokazivao polni organ. Takođe, snimljen je i kada je pokušavao da polomi nadzorne kamere na zgradi, verovatno u nameri da ne bude otkriven.

Deda Milutin koji je pucao na provalnika: “Imao je fantomku i držao sekiru u rukama, stajao je iznad mene, žena je vrištala” (VIDEO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
50 Shares
Share via
Copy link