Beograd Magazin

Manijak usred centra Beograda napada i udara žene po ulici (VIDEO)

Manijak tuče žene beograd
Foto: Printscreen / Instagram / serbialive_beograd

Brutalno nasilje na ulicama srpskih gradova postalo je svakodnevna pojava, a na meti siledžija su najčešće osobe koje nisu u stanju da se odbrane i pruže fizički otpor.

Na društvenim mrežama je osvanuo zasrašujuć snimak iz centra srpske prestonice, u blizini Beograđanke, koji je nastao usred bela dana, na kojem se vidi stariji muškarac koji se iživljava nad ženskom osobom, koja leži na zemlji od posledica udarca.

Istovremeno, pored njega stoji druga ženska osoba, koja pokušava da urazumi manijaka i pomogne unesrećenoj ženi, a još strašnije je što se čitav događaj dešava naočigled brojnih prolaznika.

Video je podelila Instagram stranica serbialive_beograd, a nasilniku sa snimka ovo nije prvi ovakav incident, pošto je navodno prethodno udario još dve žene.

“Neki manijak udara žene ispred Beograđanke. Taj isti čovek je udario dve žene pre ovoga. Sad kad je udario ovu ženu sa snimka, neki čovek je došao i pomogao ženi i gurnuo siledžiju na pod, pa je usledila svađa. Pre incidenta se derao na sve prolaznike 20-tak minuta”, stoji u opisu snimka.

„J**em ti mater, pu k*jo jedna“: TikToker opušteno snima lajv dok mu tata tuče ženu

Izvor: Instagram / serbilive_beograd

81 Shares
Share via
Copy link