Magazin

Isplivao novi „nevaljali“ snimak Dalaj Lame, mazio koleno Lejdi Gagi pa „popio“ blok

dalaj lama i lejdi gaga
Foto: Michael Conroy AP

Dalaj Lama postao je prava internet senzacija, ali ne zbog svojih poruka mira, ljubavi i duhovnog nadahnuća onih koji tragaju za spiritualnošću već zbog nečeg mnogo manje duhovnog.

Možda duhovitog, ali crnog, vrlo crnog i mračnog humora.

Naime, nedavno se pojavio snimak na kom Dalaj Lama ljubi dečaka tražeći pritom da mu mališan „sisa jezik“, a onda su se i internet surferi potrudili da ismeju verskog lidera pa su čak našli i poređenje sa scenom iz filma u kojem glavnu ulogu ima Nikolas Kejdž.

Nakon velike bure koja se podigla u svetskoj javnosti zbog odnosa sa maloletnikom, sada je ova saga dobila drugi čin u kojem svoju ulogu ima i čuvena Lejdi Gaga.

Lejdi Gaga se pojavila na jednom događaju zajedno sa Dalaj Lamom, a ubrzo je njeno oduševljenje prisustvom ovog duhovnog vođe zamenilo šokirano lice poznate pevačice i glumice.

U jednom trenutku je Dalaj Lama odlučio da je sasvim primereno da svojom rukom pomazi Lejdi Gagu po kolenu kroz pocepane farmerke, a kada je shvatio da „ima prođu“ on je odlučio da isto uradi i sa drugom pevačicinom nogom.

Međutim, u tom trenutku mu je ona uhvatila ruku i sklonila je sa svog kolena uz zgranuto lice, obrise neverovanja, ali i veštački osmeh koji zahteva surova profesionalnost.

Naravno da se komentari na mrežama samo nižu, a mnogi ne mogu da sakriju čuđenje i zgražavanje nad ponašanjem tibetanskog spiritualnog vođe.

„Imam osećaj da ćemo videti još ovakvih snimaka“, samo je jedan od zanimljivijih komentara, dok se drugi nisu libili da ga nazovu „perverznjakom“.

O čemu je reč, kako je došlo do toga, gde je kraj i koliko još ovakvih snimaka postoji verovatno ćemo saznati u vremenu pred nama.

Na festivalu elektronske muzike u Hrvatskoj sveštenici dele vodu i mole se sa rejverima

Share via
Copy link