Magazin Putovanja

Srpski turista uhvatio pedofila na plaži u Grčkoj, u telefonu našao i snimke svoje dece

grcka-plaza
FOTO: SHUTTERSTOCK

Živimo u opasnim vremenima u kojima operišu brojni perverznjaci i pedofili, koji koriste prednosti moderne tehnologije, kako bi zadovoljili svoje bolesne voajerske potrebe.

Neretko snimci vas i vaše porodice, ali i maloletne dece mogu završiti na internetu i to bez znanja da ste uopšte i snimljeni, a oni dalje mogu da budu distriburani među bolesnicima sličnog interesovanja, ali i za prodaju na dark vebu.

Jedan ovakav slučaj, nedavno se dogodio u grčkom letovalištu Nea Kalikratija, kada je stariji muškarac, bez dozvole i znanja turista, snimao ljude na plaži i u ispod vode.

Na svu sreću, manijak je na vreme otkriven, a snimci su blagovremeno uništeni, pravovremenom reakcijom posetilaca plaže. Čitava priča je objavljena na Fejsbuk grupi Grčka info.

Snimao ženu i decu na plaži i pod vodom bez njihovog znanja

Naime, dok su ljudi uživali na plaži, odjednom se pojavio muškarac stariji od 55 godina, koji je snimao žene, devojčice i decu na plaži, kao i pod vodom.

Kada je jedan srpski turista primetio šta se dešava, obavestio je spasioca da pozove policiju, ali se oni nisu pojavljivali. U nameri da spreči „snimatelja“ da pobegne, sumnjajući da se i njegova porodica našla na video zapisu, krenuo je za njim.

Kada ga je sustigao zahtevao je da mu preda kameru, obaveštavajući ga da je pozvao policiju.

Uhavatio ga je za ruku i usledila je dvadesetominutna žučna rasprava, da bi muškarac u jednom trenutku bacio nešto u kantu za otpatke.

Kada su shvatili da se nešto sumnjivo dešava, u pomoć su priskočila još četiri čoveka, dva Srbina i dva Grka, koji su pridržali „snimatelja“, da bi naš čovek mogao da proveri šta je ovaj bacio.

Manijak nije uhapšen ali je sporni video materijal uništen

Imao je šta da vidi – u kanti je pronašao kameru za podvodno snimanje, na kojoj se nalazilo preko 40 različitih video materijala, među kojima su bili i snimci njegove porodice – supruge kako pliva, kao i ćerkica od 4 i 9 godina koje su se igrale u pesku.

Manijak je snimao i brojne druge žene na plaži, kao i decu oba pola različitih uzrasta.

Policija je na lice mesta stigla tek nakon sat vremena, kada je muškarac već pobegao. Nije uhapšen, a našem turisti su policajci uzeli izjavu i preuzeli zaplenjenu kameru za snimanje.

On je predložio da se memorijska kartica momentalno uništi, što je i učinio ispred policijskih službenika, kako snimljeni video materijal slučajno ne bi bio zloupotrebljen i kako bi njegova porodica bila sigurna.

Kako napominju na grupi Grčka info, moguće je da se radi o istoj osobi koju je jedna od članica prijavila na grupi, kada je pre mesec dana uživala sama na plaži i naletela na manijaka.

Šta reći, osim da otvorite četvore oči i odmah prijavite policiji ukoliko primetite da se nešto slično događa na plaži oko vas, kako snimci Vas i vaših voljenih ne bi postali predmet zloupotreba.

Grčka dijeta na srpski način: Giros može svaki 3. dan, a što si duže u vodi, manje trošiš

OGLAS

117 Shares
117 Shares
Share via
Copy link