Putovanja

Da li je parking kod aerodroma u Beogradu zaista bezbedan?

Odlazak kolima na aerodrom za mnoge ljude predstavlja izvor glavobolje jer se postavlja pitanje gde ostaviti automobil dok ste na putovanju i da li je parking na aerodromu bezbedan. Kako vas ubuduće ne bi mučilo pitanje mesta za parking na aerodromu i sama bezbednost parkinga na aerodomu, razjašnjavamo sve nedoumice u daljem teskstu.

Kada je u pitanju aerodrom parking možete pronaći odmah pored međunarodnog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, na privatnim parkinzima koji nude uslugu parkiranja dok ste na putovanju. Svog četvorotočkaša možete parkirati brzo i lako, uz garanciju da o njegovoj sigurnosti nećete na odmoru ni pomisliti.

Visokocenjen i bezbedan parking na aerodromu

Na pitanje da li je bezbedan parking kod aerodroma možda najbolji odgovor daju ocene stranih turista, po kojima se parking na aerodromu Beograd izdvojio među drugim gradovima, i pokazao kao najbolje ocenjen grad koji na parking kod aerodroma polaže naročitu pažnju. 

Po oceni korisnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Rumunije sigurnost privatnog parkinga na aerodromu u Beogradu se izdvaja od onih u regionu po opremljenosti CCTV nadzorom i stručnim čuvarima.

Zadovoljnih korisnika je iz godine u godinu sve više, a gosti među najprivlačnije usluge ovog aerodrom parking servisa navode: pristupačne cene, pouzdana parking mesta, laku rezervaciju, besplatne usluge pranja vozila, profesionalno osoblje i samu bezbednost aerodrom parkinga. Ne sumnjamo da će slična stvar biti moguća i kada je u pitanju novi aerodrom u Novom Sadu – Čenej.

Šta poseduje pouzdani parking na aerodromu?

Proveren i bezbedan parking na aerodromu znači da ćete vaš automobil ostaviti u sigurnim rukama dok ste hiljadama kilometara odvojeni od njega. Postoji nekoliko pokazatelja i stvari na koje treba obratiti pažnju kada birate parking na aerodromu.

parking mesta u mraku

Ugledna firma je sigurnost parkinga na aerodromu

Aerodrom parking je prepoznat kao pouzdan partner svih vaših putovanja, o čemu svedoči sve veća potražnja naših i stranih putnika i kompanija. U najvećim broju slučajeva korisnici parkinga su bili oduševljeni profesionalnošću i uslužnošću osoblja, poštovanjem satnica i vođenjem do lokacije sa aerodroma.

Obezbeđen je i direktan prevoz u oba smera između parkinga i aerodroma i zbog blizine parkinga, taj transfer traje samo nekoliko minuta.  Po parkiranju, osoblje parkinga prevozi klijente direktno do terminala aerodroma „Nikola Tesla“ i ne postoji briga da ćete zakasniti na svoj let. Ova usluga servisa je potpuno besplatna.

Jednostavno do mesta na “Aerodrom Parking” placu

Bez obzira da li tek odlazite na put ili se sa njega vraćate, vrata aerodrom parking servisa su vam otvorena 24 časa. Brza i laka rezervacija pozivom na broj telefona, porukom ili posetom web stranici dodatno olakšava posao i skraćuje vreme potražnje mesta.

Siguran parking na aerodromu uz povoljnu i kvalitetnu uslugu

Uz uslugu parkiranja automobila obavezno se vezuje i određena nadoknada kojoj usluga podleže. Mnogi vozači zato zaziru od parkiranja na ovakvim mestima, jer im je skupo da čuvanje automobila preplate. 

Aerodrom parking servisa vožačima obezbeđuje dodatne usluge, naročito za parkiranja u dužim vremenskim intervalima – kao pri najboljim svetskim aviokompanijama.

Osim toga, po provratku s puta, zateći ćete svoj automobil kao u nekom salonu, jer aerodrom parking u Beogradu besplatno vodi računa o pranju i celokupnom sređivanju automobila čije je mesto zakupljeno na 5 ili više dana – i to potpuno besplatno!

Parking na aerodromu uz pristup video nadzoru

Aerodrom parking je kompletno ograđen prostor, koji dodatno čuva fizičko obezbeđenje, i nadziru nekoliko kamera, i to 24 časa dnevno. Osim toga, u svakom trenutku preko vaših uređaja (telefona, tableta ili računara) možete aktivirati kameru za nadzor i pogledati svoje vozilo u realnom vremenu i uveriti se u njegovu bezbednost.

Kako bi se bezbednost parkinga na aerodromu i svih automobila unutra kompleksa podigla na što veći nivo, celokupan prostor je ograđen neprovidnom ogradom i na taj način zaštićen od ljubopitljivih pogleda ili upada neželjenih gostiju. Pored toga, parking prostor je odlično osvetljen i čuvan od strane profesionalnih lica.

Sve u cilju i ispunjavanju misije da se doprinese vašoj opuštenosti na odmoru, Aerodrom parking servis brine o bezbednosti i stanju vašeg automobila 24 časa dnevno, u svako doba dana. 

Usluga parkiranja na privatnim parking placevima i iznajmljivanja automobila u okolini aerodroma je odavno prisutna u Evropi, a samo u Budimpešti postoji na desetine ovakvih mesta koja se za pridobijanje klijenata utrkuju nižim cenama.

Čitajte Luftiku na Google vestima

Mateja Panović

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

246 Shares
246 Shares
Share via
Copy link