Smeštaj

Panorama Aqualux, luksuzan užitak na obali Dunava

Hotel Panorama Aqualux otvoren je 2015. godine, na Kamenjaru u Novom Sadu, na samoj obali Dunava, u mirnom kraju grada. Od užeg centra objekat je udaljen 8 km. Lokacija je izuzetna zbog toga što gosti u svakom trenutku mogu uživati u prelepoj panorami Fruške Gore i Dunava.

panorama-hotel-kamenjar

Panorama Aqualux pruža mogućnost odmora i relaksacije u prirodi, a istovremeno lak i brz odlazak i obilazak užeg centra Novog Sada. Enterijer soba, kao i samog prizemlja, bara i recepcije, pruža mogućnost idealnog omora kako parovima, tako i porodicama sa decom. Osim toga, u prijatnom ambijentu dvorišta mogu se organizovati razne vrste proslava, rođendana, krštenja, čak i poslovnih sastanaka i prezentacija.

panorama-spavaca-soba-hotel

Svi gosti koje borave u objektu, imaju mogućnost celodnevnog korišćenja bazena i đakuzija u dvorištu, uz prijatne zvuke prirode i tople zrake sunca. Zanimljivo je da su bazen i đakuzi otvoreni skoro tokom cele godine, tačnije od marta do kraja oktobra meseca, jer se voda u njima greje putem solarnih panela, koji znatno štede energiju. Hotel je upravo zbog toga na putu ka tome da postane „zeleni hotel“ (eko hotel). U onim zimskim danima kada gosti ne mogu da koriste bazen i đakuzi (ili se ne usuđuju), na raspolaganju im je sauna. Hotel je pod video nadzorom 24h dnevno i poseduje obezbeđen parking.

panorama-hotel-kamnejar-djakuzi

Posebno je zanimljiva činjenica da se mnogi odlučuju za proslavu svoje momačke ili devojačke večeri baš u ovom hotelu. Gosti izdvojeni od svih, mogu po svojoj želji napraviti zabavu baš onakvu kakvu su zamislili. Oni koji vole masaže imaju mogućnost da sebi priušte vrhunski užitak u ovom hotelu.

panorama-masaze-kamenjar-novisad

Hotel poseduje 10 soba, od toga 7 dvokrevetnih, 1 četvorokreventu sobu i 2 apartmana. Gosti mogu birati sobe sa pogledom na Dunav ili sa pogledom na baštu. Apartmani sa đakuzijem posebno su interesantni mladencima, za koje su u Panorami Aqualux osmislili veliki broj romantičnih ponuda.

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


101 Shares
101 Shares
Share via
Copy link