Magazin Srbija

Opet Palma na obali mora iz našeg džepa čašćava medicinare i političare odmorom u Paraliji

palma-paralija-kolo
Foto: YouTube PrintScreen

Gradska uprava Jagodine raspisala je javnu nabavku za uslugu autobuskog prevoza i osiguranja zdravstvenih radnika i članova privredno-političke delegacije grada Jagodine u Grčku.

Jagodina će platiti prevoz ukupno 550 putnika na relaciji Jagodina – Paralija, a na put će se kretati 1. i 2. juna ove godine, dok je povratak 7. juna.

Osim autobuskog prevoza, građani će platiti i kolektivno putničko osiguranje za celu delegaciju i zdravstvene radnike koje ima i pokriće za kovid-19.

Ni za jednu od navedenih stavki nije navedena procenjena vrednost, a kako piše Nova ekonomija ponude se dostavljaju do 21. maja.

Večernje novosti su prošle nedelje prenele da je predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma najavio da će “550 lekara i medicinskih sestara iz cele Srbije uskoro putovati u Paraliju i da su već obezbeđeni donatori za to putovanje”.

Zdrastveni radnici i “privredno politička delagacija” Jagodine su i u aprilu putovali u egipatsko letovalište Hurgada, a avionski prevoz građani su tada platili 4,4 miliona dinara turističkoj agenciji Travelland iz Beograda.

Deo delegacije tom prilikom bio je i estradni umetnik Radiša Trajković Đani, koji je u toku avionskog leta nastupao i pevao, o čemu svedoče snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama.

O našem trošku Palma je u Egipat u aprilu vodio 130 zdravstvenih radnika iz Beograda, Niša, Kruševca, Jagodine, Ćuprije, Paraćina, Despotovca i Rekovca, a naravno u delegaciji su bili i političari i Palmini bliski saradnici.

Palma preti, Palma trguje, Palma se sprda, a tužilaštvo ćuti o zaštiti svedoka

Luftika

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Jedno pitanje – kome ovo pisete? Vucicevi glasaci imaju samo TV u kuci i sest rezimskih kanal. Stampajte i delite po selima. Iz aviona, ako treba.

87 Shares
Share via
Copy link