Magazin Srbija

Palma pozvao narod da ne letuje u Albaniji i pružio lekciju iz partiotizma. Vuga-bunga žurke ne spominje

DRAGAN MARKOVIĆ
Foto: Informer

Dragan Marković Palma je odavno izgubio kočnicu. Neko ko ima obraza bi se nakon onakve bruke povukao u mišiju rupu ali bahati galamdžija je nastavio da u javnost iznosi svoja nepotrebna mišljenja. Ovaj put je apelovao je na građane Srbije da ne letuju u Albaniji i rekao da mu je neshvatljivo da neko može da ide na more u zemlju koja je „podstrekač onoga što su Albanci radili Srbima na Kosovu“.

– Ja ne mogu da shvatim da neko kaže: ‘Meni je lepo u Albaniji’. Mi ne smemo golgotu koju smo doživeli i u Prvom i u Drugom svetskom ratu i u poslednjim dešavanjima na Kosovu i Metohiji, kada su stravični zločini činjeni nad Srbima i kada su gotovo svi Srbi proterani zahvaljajući i državi Albaniji, da prodamo za nešto što se zove jeftinija koka-kola za pet posto u odnosu na druge destinacije – izjavio je Marković, prenosi N1.

Oni građani Srbije koji za odmor ne žele da idu van Srbije, neka svoj godišnji odmor provedu u srpskim turistički centrima kao štu su Jagodina, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Stara planina, Soko Banja, Niška Banja, Prolom Banja…

–  A oni koji žele da idu van Srbije neka odmor provedu u prijateljskim zemljama kao što su Grčka ili Egipat. Ja u Crnu Goru kao turista neću da idem. Nemam ništa protiv Crne Gore, Crnogorci su dobar narod i oni nisu za politku koju provode Milo Đukanović i Zdravko Krivokapić. Građani Srbije neka odluče gde će ko da ide na odmor, ali Crna Gora je prva priznala nezavisnost Kosova, glasala da Kosovo uđe u UNESKO i INTERPOL i glasala da se u Srebrenici desio genocid – rekao je Palma a prenosi Informer.

Shvatili smo da ovaj veliki domaćin ume i može da seje mržnju i da za to ima dara. Pre nego zaviri u tuđe dvorište, ko će gde da pije jeftiniju kolu, ima Palma dosta u svom dvorištu da počisti. Ako postoji način da se opere za takve prljavštine.

Prikupljanje političkih poena na podstrekivanju mržnje je demode u Srbiji Aleksandra Vučiča koja je na evropskom putu. Tri hiljade za gospodina Palmu koji ne pazi na času, šta bi mu predsednik rekao na ovo?

Dragan Marković Palma se u maju suočio sa optužbama sa pedofiliju, jer su navodno na njegovim vuga-bunga žurkama podvođene maloletnice. Ova afera je zaboravljena brzinom svetlosti, istraga nije ni na vidiku.

Da li su bile delotvorne pretnje ili poseta Jagodini i svojevrsno pomilovanje od strane predsednika Vučića, pak, Palma je tradicionalno nastavio da organizuje putovanja u Paraliju i da bude gost u televizijskim emisijama.

Da li su Palmine dve ’iljade za gospođu dovoljne da se kupi ljubav?

Julija Vojinović

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Pljackali su nas i turci i austrougari i nemci… Ali niko kao domace patriote. Da se moze staviti na vagu da li su vecu stetu srbiji i srpskom narodu napravili albanci iz albanije ili domaće patrijote, vaga bi pokazala domace patriote. Letovanje u albanskim letovalistima ili u hotelima i banjama koje su domaci patrijoti oteli od naroda i drzave, koja je razlika? U oba slucaja finansirate svoje neprijatelje i sopstvenu propast. U slucaju domacih patrijota to je cak vise i izrazeno. Dakle letujte za svoj novac gde zelite. Pustite ove da oglodju srbiju do kraja, pa cete opet letovati kod svoje kuce koja ce se zvati drugacije….,

127 Shares
127 Shares
Share via
Copy link