tata-brada-zurka-novisad
Izvor: facebook- Tata Brada

Iako je novembar, temperatura se ovih dana ne spušta, a u novosadskim klubovima uveče postaje još toplije. Bilo da se odlučite da obiđete Spens, ulicu Laze Telečkog ili neki drugi kraj grada, sigurno ćete se dobro provesti jer ovaj vikend nas čekaju odlične žurke. Pogledajte naš vodič.

Četvrtak

Barocco

Vikend za student počinje oficijalnom žurkom Univerziteta u nocnom klubu Barocco u četvrtak. Veče studenata obeležiće promocije, popusti i odličan provod.

barocco-zurke-novisad
Izvor: Facebook-Barocco

Giardino

Klub na krovu grada od ove nedelje otvara vrata i četvrtkom. Ne propustite odličnu žurku uz paljenje šanka i popularne Dj-eve.

Petak

The Quarter

U klubu Quarter 20. novembra nastupiće ZAA i predstaviti aktuelni album “What About” i podsetiti vas na hitove koji su obeležili njihovu dosadašnju karijeru. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara možete kupiti u Mungosu (Zmaj Jovina 2, u pasažu). Na ulazu u klub ulaznica će koštati 500 dinara.

Paradiso

U najvećoj novosadskoj diskoteci ovog petka pevaće Saša Matić. Rezervacije su obavezne, a žurka počinje u 23h.

paradiso-zurka-novisad
Izvor: facebook- Paradiso

Cultural Exchange

Ako volite da pevate, pravac Cultural Exchange gde vas očekuju Badass karaoke. Start je u 21h. Club de paris

Subota

The End

Marko Nastić nastupiće u subotu u klubu The End, a svi vrlo dobro znamo da žurke sa Nastićem znaju da potraju. Ako imate snahe za đuskanje do 6 ujutru, znate gde treba da idete.

marko-nastic-novisad
Izvor: The End Club

Tata Brada

U pivnici u ulice Mite Ružića i ove subote čeka vas dobar provod, uz promotivne cene. Zabavljaće vas Dj-evi, a provod je zagarantovan do ranih jutarnjih časova.

Club de Paris

Za sve ljubitelje elektronskog zvuka, stiže veteran i osnivač naše klupske scene Boža Podunavac. On će vas zabavljati u subotu od 22h.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here