Uncategorized

Gde je provod u Novom Sadu, a nije izlazak?

Vikend je prošao, a vama su izlasci dosadili ili vas nikada nisu ni zanimali. Gde je zabava u Novom Sadu radnim danima i vikendom, a da nije izlaženje u grad i partijanje u klubovima do zore ni besomučno ispijanje kafa? Istraživali smo za vas koja mesta treba da posetite, ako želite drugačiji provod vikendom u našem gradu.

Otkrili smo da zapravo postoji mnogo mesta u našem gradu gde možete otići sami, sa partnerom, prijateljima, a da nisu zagušljivi klubovi. Potrebno je samo malo istraživati, jer ova mesta nisu toliko reklamirana, koliko su popularni kafići.

Organizovane društvene igre

Izvor: Pixabay ©
Izvor: Pixabay ©

Da li ste znali da u našem gradu postoji neprofitabilna omladinska organizacija Relay koja organizuje niz dešavanja, između ostalog i druženje uz društvene igre. Njihov cilj je da kroz organizovanje akcija, radionica, kurseva i seminara podstaknu mlade u svojoj okolini na zdrave promene u načinu života kao i na kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

Oni organizuju Relay hor, Filmsko veče, Časove gitare, Radionice plesa, Radionice dekupaža, Pikado za devojke, Radionice kreativnog pisanja, Veče društvenih igara i tako dalje. Subota je rezervisana za učenje gitare. Ukoliko vam je oduvek bio san da naučite da svirate gitaru, subota veče je pravi momenat, jer ova organizacija utorkom od 18 časova nudi časove gitare. Nedelja se provodi u druženju uz društvene igre. Svake nedelje od 18 časova su aktuelne igre poput mafije, adrenalina, psihoze, pantomime, katana, uno, šaha, asocijacija, Resistance, Picturing i mnogih drughih. Sve aktivnosti održavaju se u sedištu organizacije Relay, u Pavla Papa 12. Ukoliko želite da im se pridružite postoji i grupa na Fejsbuku Relay veče društvenih igara.

Klizanje

spens-ledena-dvorana-klizanje-nocu
Foto: Jovana Rakić

Svakog vikenda, tačnije subotom od 22h do ponoći, na SPENS-u se organizuju žurke na ledu. Kad se spoje sport i zabava dobijete višestruku korist, sagorevate kalorije i uživate, a ima li šta bolje od toga.

Ples

sensualna-rumba-ples-partneri
Foto: pinterest.com©

Ukolko biste ipak išli u neki kafić, ali samo kako biste uživali u dobrom plesu onda treba da znate da u Novom Sadu postoje plesna udruženja koja organizuju plesne večeri u nekoliko klubova u gradu. Ipak, ako možda ne znate Salsu toliko dobro, to vam neće biti nikakav problem da se dobro zabavite i izigrate na ovakvim događajima.

Izbori postoje, a na vama je samo da odlučite.

Više o tome gde u Novom Sadu možete upoznati srodnu dušu

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
372 Shares
372 Shares
Share via
Copy link