Lifestyle

Ove antistres masaže Novosađani najviše traže

Prema rečima terapeuta iz Wellness centra Hotel Park Novosađani dolaze na masažu nakon stresnog radnog dana ili raskida, a tada traže relax masažu, antistres masažu, masažu toplom čokoladom ili kraljevski tretman. Teraputi priznaju da naši sugrađani ne dolaze samo zbog toga da bi opustili telo već i um, pa su oni tako često i u ulozi psihologa.

privatna arhiva
privatna arhiva

Antistres masaža predstavlja kombinaciju refleksoterapije i relax masaže.  Izvodi se pomoću toplih jastučića koji su napunjeni aromatičnim semenkama koje doprinose opuštanju i oslobađanju od stresa.  Antistres masaža traje do 90 minuta sa toplim jastučićima sa heljdom i cvetnim esencijama, koji održavaju toplotu i pružaju mirisni ugođaj.

wellness-masaze-novi-sad
privatna arhiva

Dobro poznati kraljevski tretman je veoma tražen zbog toga što on podrazumeva dva terapeuta, to jest 4 ruke, a uživanje u njemu je zaista kraljevsko. Wellness centar Hotel Park je jedini spa centar koji ima bambus masažu, a ona je nešto novo u njihovoj ponudi. Masaža bambusovim štapom je jedna od najstarijih istočnjačkih, masažnih tehnika. Drvo bambusa je simbol dugovečnosti, životne energije, blagostanja i plodnosti. Masaža bambusom balansira protok energije u telu, poboljšava cirkulaciju i fleksibilnost mišića i zglobova, uklanja toksine i druge nečistoće iz tela te stimuliše metabolizam.

wellnes-centar
privatna arhiva

Jedna od najnežnijih i najugodnijih masaža je masaža čokoladom. Ona podstiče izlučivanje hormona sreće, smanjuje napetost i stres. Ujedno je i tretman nege tela, jer se koristi potpuno prirodna čokolada koja obnavlja kožu i daje joj blistav čokoladni sjaj, a trajanje masaže je 45 minuta.

U Wellness centru Hotel Park možete i naučiti da masirate, kroz obuku za masiranje i dobiti diplomu, a ukoliko se dobro pokažete na časovima dobijate mogućnost da ostanete kod njih da radite.

Wellness centar Hotel Park je smešten u samom ekskluzivnom i luksuznom ambijentu Hotela Park, ali bez obzira na to, cene su i te kako povoljne i pristupačne. Oni u svojoj ponudi imaju bazen, saunu, masaže, slanu sobu i đakuzi. Ono što je bitno navesti da se parking ne naplaćuje. Ovaj Wellness centar nudi poklon vaučere za praznike, kao i do 20% popusta na sve u ponudi za članove i dodatne popuste za studente i penzionere. Penzioneri najčešće dolaze na akvarobik, plivanje i na masaže.

spa-dzakuzi-wellness
privatna arhiva

Veoma popularni je lavanda detoks tretman koji predstavlja kozmetičku negu tela, a preporučuje se pre i posle odlaska na more. Veoma zanimljiva je i masaža u slanoj sobi za one koji imaju problema sa respiratornim organima ili za one koji ne idu na more. Uz svaku masažu je gratis koršićenje saune i bazena. Masaže rade 15 terapeuta koji imaju sertifikate. U Wellness centru Hotel Park postoje i frizerski i kozmetički salon, ali i teretana, a oni u svojoj ponudi imaju i grupne programe.

Više o masažama za parove

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

27 Shares
Share via
Copy link