Srbija

Otac iz Vlasotinca objasnio zašto se odrekao maloletne dece: „Žrtva sam ja“

otac vlasotince
Foto: Ustupljena fotografija

Jedan otac odlučio je javno da se odrekne svoje maloletne dece. Muškarac iz Vlasotinca oblepio je to naselje plakatima na kojima je napisao da se, zbog porodičnih problema, odriče svog sina V.J. i ćerke N.J.

On je objasnio da se na taj potez odlučio iz očaja, navodeći detalje zamršene porodične situacije, saznaje Telegraf.rs.

Janković je kazao da se u proteklom periodu razveo od supruge, da je zabrinut za svoju decu, kao i da se odselio iz Vlasotinca.

Za sebe kaže da je fizički radnik, koji se tako izdržava, i da plaća alimentaciju.

Kaže da nije nikoga maltretirao, već da je on žrtva.

Otkriva i da su posredi bili razni sudski postupci, te da su se u razrešenje tih situacija uključivale nadležne institucije, centar za socijalni rad, tužilaštvo, sud, ali i da je bio u zatvoru.

Podsetimo, na plakatima koji su osvanuli u malom mestu na jugoistoku Srbije, stoji izjava oca da se odriče sina V. J. i ćerke N. J.

„Ja Marko Janković Kmet, rođen 1988. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, odričem se svog sina V. J. iz (naziv ulice poznat redakciji) rođen 2013. (datum poznat redakciji) u Leskovcu i svoje ćerke N. J, rođene 2017. godine (datum poznat redakciji) u Leskovcu, sa prebivalištem u (naziv ulice poznat redakciji).

Ovom prilikom želim da izjavim da za gore navede osobe ne želim da snosim nikakve posledice zbog nemara njihove majke i same dece sa kojima sam proživeo golgotu“, stoji na plakatu.

Izvor: Telegraf.rs

Celo Vlasotince izlepljeno skandaloznim plakatima: „Odričem se svog sina (10) i ćerke (6)…“ (FOTO)

130 Shares
130 Shares
Share via
Copy link