Beograd Magazin

Posle 2 godine sa Juga se ponovo čulo skandiranje “Vučiću, pederu!”

kosarka_partizan_mega
Foto: STARSPORT

Košarkaši Partizana igrali su protiv Mege drugi meč polufinala Superlige Srbije u košarci u hali “Ranko Žeravica” (nekada Hala sportova) na Novom Beogradu, i pobedili rezultatom 81:77, što znači da će o polufinalu odlučivati takozvana “majstorica”.

Partizan je navijače u halu doveo nakon što je peta utakmica plej-ofa između Crvene zvezde i Budućnosti odigrana pred najmanje 5.000 navijača.

Iako je epidemiološkim merama igranje utakmica u prisustvu navijača još uvek zabranjeno, Partizan se vodio onom “kad mogu svi, što ne bi i mi”, pa se tako u Halu slio veliki broj navijača.

Pored zaista nečuvenih nepoštovanja epidemioloških mera, selektivno, naravno, za neke sve, za neke ništa ne može, primećena je i jedna druga stvar:

Osim što su se na tribine vratili navijači, prvi put posle 2019. godine sa Juga se tokom čitave utakmice ponovo čulo skandiranje “Vučiću, pederu”.

Nema Velje nevolje da drži stvar pod kontrolom, zauzet ćevapima nešto, pa se zabranjena krilatica “Grobara” vratila na tribine.

Inače, tokom prenosa utakmice na Arena sport kanalu, svaki put kada se skandiranje čulo, ton se “volšebno” smanjivao, kažu tviteraši:

Kako je Velja Nevolja zabranio navijačima Partizana da skandiraju “Vučiću, pederu!”

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
71 Shares
Share via
Copy link