Magazin

Voditeljka koja je upoznala Vučića i Belivuka “vodi život kakav bi većina žena poželela”

vucic velja mare i kaća
Printscreen Collage

Katarina Šišmanović povukla se iz javnog života pre nekoliko godina nakon što je svojom vanserijskom lepotom zasenila televizijske gledaoce širom naše zemlje. Njeno lice već dugo nemamo prilike da gledamo, a znatiželju svojih obožavalaca ponekad utoli fotografijama na društvenim mrežama sa nekih vrhunskih turističkih destinacija.

Mediji su preneli informaciju da je proletos objavljivala fotografije sa Maldiva, letos iz Grčke, Italije, te da od kada se razvela putuje širom sveta i najmanje vremena provodi u Srbiji.

Ona je po svemu sudeći nedavno ipak bila u Beogradu, jer je slike iz Belog dvora objavila na svom Instagram profilu.

Zaista lepo i pohvalno, ali postoji i neka druga, nepotvrđena, ali i ne tako svetla strana njene životne priče.

Otkud njeno ime već neko vreme provejava u sprezi između države i kriminala?

Da je došlo do sastanka u stanu Katarine Šišmanović, između Aleksandra Vučića, Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, moglo se čuti po mnogobrojnim Jutjub kanalima, za razliku od televizijskih emisija na kablovskoj i nacionalnim frekvencijama.

Ove tvrdnje među prvima je iznosio i nekadašnji narodni poslanik Srđan Nogo u svojim intervjuima, a po njegovim rečima njen stan bio je u istoj zgradi u kojoj i tada iznajmljen stan Veljka Belivuka.

On je osim ove tvrdnje, kazao i da je nekadašnja voditeljka zapravo ljubavnica Aleksandra Vučića, da on sa njom ima i dete, te da će biti „problem kad krenu dokazi da izlaze“.

Između ostalog, Nogo je ove tvrdnje izneo i u poznatoj emisiji na KTV televiziji kod novinara i doktora Aleksandra Dikića još leta 2021. godine.

Njeno ime ovih dana ponovo je aktuelno nakon što su o njoj i njenom nekadašnjem stanu na Zvezdari govorili i Veljko Belivuk, ali i Marko Miljković na početku „suđenja veka“.

Veljko Belivuk je rekao da je visoki funkcioner Srpske napredne stranke Darko Glišić bio ta međuspona između Belivuka, Vučića i Katarine Šišmanović.

Prema njegovoj tvrdnji, koju je preneo KRIK, Glišić mu je rekao da ga „prate u pozitivnom smislu“ i informišu se preko njegove komšinice Katarine Šišmanović koja je navodno Vučićeva prijateljica.

„U njenom stanu smo se i sastali sa Aleksandrom Vučićem, prisustvovali smo Marko Miljković (Belivukova desna ruka) i ja. On nam je tada rekao da nije dobro da se viđamo i predložio da se viđamo sa Aleksandrom Vulinom“, rekao je Belivuk na sudu.

Marko Miljković je takođe u svom iskazu pomenuo ovu voditeljku kada je govorio o kontaktima sa aktuelnim ministrom policije Aleksandrom Vulinom.

“Rekao mi je da napravimo štek za njihove potrebe. Rekao: je ’Nama je to potrebno’. Pitao sam: ’kome nama’, a on je samo ponovio: ’nama’. Pitao sam i da li za to zna Vučić, a on je odgovorio da zna. Posle smo se videli sa Vučićem u stanu Katarine Šišmanović u Ulici Živka Davidovića i on je rekao da je Vulin njegova desna ruka i da je upoznat sa svime.“

Zašto se voditeljka povukla, da li to ima bilo kakve veze sa tvrdnjama Srđana Noga, a sada i Belivuka i Miljkovića, još uvek nije jasno. Da li će sud reagovati i pozvati Katarinu Šišmanović da makar u ulozi svedoka da neku zvaničnu izjavu pod zakletvom malo je verovatno.

Ona po pisanju medija trenutno „vodi život kakav bi većina žena poželela“. Svi prvo ističu njenu nesumnjivu prirodnu lepotu, ali mnogo zanimljivije je zapravo to pitanje – odakle ona u ovakvim pričama o „državnoj kombini“ na najvišem kriminalno-političkom nivou?

Belivuk otkrio poreklo Vulinovih tikova: Sa nekim čovekom uđe u WC i izađe veseo

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
82 Shares
Share via
Copy link