Horoskop Horoskopski znakovi

Oni su najfinije i najprijatnije osobe od svih horoskopskih znakova

Ženski pripadnici znaka su među lepšim damama u horoskopu. To su sve one lepo našmimkane i obučene devojke i žene, obično u pastelne boje. Osećaj za lepo im je naglašen i vrlo im je bitno da je sve oko njih lepo. Na njima je jedan modni detalj koji ne skidaju ni kada spavaju – ružičaste naočare. Nisu preveliki optimisti, ali veruju da oko njih sve treba da bude savršeno lepo. Partner, prijatelji, enterijer, kućni ljubimac… sve to mora u njihovom oku delovati lepo, da bi se zadovoljila njihova duševna potreba.

Žene rođene u ovom znaku su veoma umiljate, lepe i savršeno mirne. Imaju pojačanu žensku crtu, pa će muškarca prevesti žednog preko vode bez ikakvih problema. Kada ulaze u brak, dobijaju sve što zele, jer znaju sebi da obezbede najbolje moguće uslove. Veoma su zanimljive kao supruge, vode računa da sve bude na svom mestu, deca namirena, čista i lepo obučena. Uživaju u luksuzu pa se često bogato udaju i postaju ukras domu svoga muža. To su žene koje imaju odličan osećaj za pravdu, pa se često bave pravnim poslovima ili administracijom.

Ceo ovaj znak je obojen pravdom, mirom, umetnošću i modom. Dakle, zodijački znak koji je najbolji sudija, advokat, slikar, vajar, manekenka, fotomodel i kreator, kao i dizajner. Ljudi kojima je Venera dodelila mnogo talenata, a da li će ih iskoristiti, zavisi od njih samih. Neki svoj umetnički dar iskoriste maksimalno, kroz profesiju ili neki hobi, a neki iskoriste srećne okolnosti, pa celog života žive od nasledstva, jer su uvek omiljena deca.

Vaga je jedini znak u horoskopu koji je predstavljen predmetom, što znači da su nekad krute i hladne, a, iako lako pokazuju osećanja, u biti ne mogu onako ljudski da vole. Ali da poštuju i cene – da i to najviše od svih znakova.

Horoskopski znak Ovan: Mesečni horoskop za maj 2017.

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

28 Shares
Share via
Copy link