Horoskop Horoskopski znakovi

Oni su najfinije i najprijatnije osobe od svih horoskopskih znakova

Ovo je znak u kojem Sunce zalazi, u kom se sve lagano stišava i smiruje. Zodijački znak iz kojeg izbija smiraj dana i zalazak Sunca, jedna veoma mirna energija. Vage su same po sebi naizgled mirne, a bije ih glas da su neodlučne i da se večito premišljaju. To je istina, jer svi znamo da večito nesto vagaju, ali onaj tas koji je teži, tačnije gde oni sami imaju više koristi, uvek prevagne. Dugo se oni razmišljaju, jer im je u biti da budu pravedni.

Videćete savršeno obučenog muskarca Vagu. Ne mora to da bude fensi garderoba, ali ukusa ili umetničke crte mora biti. Muškarac koji je sav ulickan ili, naprotiv, puštene brade i brkova. Prepoznaćete ga po najfinijim manirima, mirnom i umiljatom glasu, ma kakvog statusa bio. Čovek kojem je Sunce podarilo finoću, mirnoću, uklopivši sve to u jedan veoma prijatan izgled i, nertko, veoma lepe crte lica. Harmonija isijava iz njihovog spoljašnjeg izgleda, a vrlo često su u dubini jako haotični, neodlučni i uznemireni.

Muške pripadnike znaka bije glas da su veliki zavodnici, što nije tačno. Ženski svet uživa u njihovim laskavim rečima, mirnim očima, prelepom osmehu, ali teško ih osvajaju. To je zato što imaju manjak one prave muške energije. Venera, vladar njihovog znaka, im je podarila lepotu, nežnost, harizmu, finoću, manire, ali ne i muški princip. Naravno, čast izuzetcima, neki u svojoj natalnoj karti imaju jakog Marsa, pa se iz ovog znaka rađa najbolji muškarac.

Uopšteno gledajući, muškarac Vaga je umiljati, slatkorečivi gospodin, koji je zaljubljeni sam u sebe. Kako im je dato da budu popularni, lepi, privlačni, biraju partnerke s kojima mogu da imaju miran i produktivan odnos. Idalne su im one žene koje im mogu pomoći ili uložiti nešto u njihovu vezu ili brak. Za sebe biraju mirnu, poniznu, lepu i uglađenu partnerku, koja bi trbalo pre ulaska u brak da bude obezbeđena, jer ovaj muškarac ne podnosi nikakve trzavice koje ga mogu poremetiti i gde on može pokazati ono što se krije duboko u njegovoj biti. Idealne profesije za ovaj znak su sva ona zanimanja koja imaju veze sa umetnošcu.

Horoskopski znak Ovan: Mesečni horoskop za maj 2017.

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
38 Shares
Share via
Copy link