Magazin

Šta Barak Obama zna o vanzemaljcima i o čemu tačno ne sme da govori?

vanzemaljci
Foto: Prinskrin/YouTube

Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordena ispričao je kroz šalu da je čim je stupio na funkciju 2009. pitao administraciju : Imamo li negde laboratoriju u kojoj čuvamo vanzemaljce i svemirsli brod? Odgovor je bio ne, rekao je kroz smeh Obama.

Kada je postojanje vanzemaljaca u pitanju postoje neke stvari koje ne mogu da vam kažem uživo, rekao je bivši predsednik SAD Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordena.

Na pitanje o neidentifikovanim letećim objektima i potencijalnom prisustvu vanzemaljaca na Zemlji, Obama je prvo rekao da postoje mnoge stvari u vezi sa NLO koje ne može da otkrije uživo.

Kada je postao predsednik 2009. godine, Obama kaže da je pitao da li postoji laboratorija ili centar u kojem se čuvaju informacije ili uzorci vanzemaljaca, ali je dobio odrični odgovor.

– Ono što je zaista tačno, i sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo šta su tačno. Njihova kretanja i putanje su nam neobjašnjive i ne shvatamo obrazce njihovog ponašanja- rekao je bivši predsednik SAD.

Obama je dodao da se ti fenomeni i dalje istražuju i da postoji mnogo ljudi koji ih ispituju, ali, nažalost, on nema šta više da prijavi o tome.

Američka vojska je proteklih godina potvrdila autentičnost brojnih snimaka iz aviona koji su spazili neidentifikovane leteće objekte, od kojih su mnogi manevrisali na načine koji su zbunjivali aeronautičke stručnjake.

Izvor: RTS

Ilon Mask: Piramide su izgradili vanzemaljci. Reagovala egipatska ministarka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

153 Shares
153 Shares
Share via
Copy link